Индийският бял живовляк хуск съдържа голямо количество влакна и е

...
Индийският бял живовляк хуск съдържа голямо количество влакна и е
Коментари Харесай

Според голямата Лили Игнатова хускът е идеален за отслабване и пречистване, пък струва едва 6 лева

Индийският бял живовляк хуск съдържа огромно количество нишки и е употребен още от античната индийска медицина Аюрведа и обичайна китайска медицина.
Индийското растение се състои от голям брой фибри и водоразтворими нишки, които веднъж попаднали в стомаха попиват водата и образуват компактен гел, симулиращ възприятие за задоволеност.
Псилиум или хуск, както е по-известен в България, прави същински чудеса за здравето на индивида, както и е най-хубавото оръжие в битката за намаляване. Това твърди и великата Лили Игнатова, популяризирала страната ни по целия свят.

От години гимнастичките и всички други спортисти знаели скъпите качества на псилиума и го употребявали, с цел да укрепват здравето си, за филтриране на организма и за по този начин нужното им намаляване, главно преди надпревари.
Употребата на хуск смъква неприятния хорестерол като с магическа пръчка, а всичките му лечебни свойства от дълго време са познати и приети по света.
За жал, в България към момента малко хора знаят за това велико естествено лекарство, което сполучливо може да замести лекуването с редица химични препарати, които ни пробутват скъпо по аптечната мрежа.

Хуск или псилиум са люспите от семената на по този начин скъпия бял живовляк. Те са може би най-хубавият източник на по този начин скъпите растителни фибри, които контролират перисталтиката на червата и усъвършенстват работата на целия храносмилателен тракт.
Когато се одобри в организма, хускът набъбва и дава чувство за задоволеност дълго време. Употребата му единствено две седмици води до намаляване с най-малко 6 кг. А самият той коства 6 лв., като една опаковка може да се употребява доста дълго време.

Хускът се приема преди всяко ястие, най-малко 40 минути, като в 200 грама вода се слагат по две дребни чаени лъжички. Разбърква се добре и се изпива мигновено. Тази процедура се прави два пъти всеки ден, най-добре на обед и вечерта, само че може и на гладно.

Ако усетът му не ви подхожда, може да го смесвате не с вода, а с чай или сок, само че без непотребни подсладители. Приема се не повече от 20 дни, а след тях се прави отмора от най-малко една седмица, преди да се стартира още веднъж.

Лили Игнатова, колежките й, както и актуалните гимнастички постоянно правели курсове за филтриране на организма с хуск, като с изключение на за намаляване, той ги зареждал с сила и доста здраве написа doctorbg.net.

Инфо: Лекувай

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР