Индия следи със затаен дъх звездна милиардерска сватбаИша Амбани, единствената

...
Индия следи със затаен дъх звездна милиардерска сватбаИша Амбани, единствената
Коментари Харесай

Индия следи със затаен дъх звездна милиардерска сватба

Индия следи със спотаен мирис звездна милиардерска женитба
Иша Амбани, единствената щерка на най-богатия човек в Индия, през днешния ден подписва брак след дни на обилни празненства, включващи концерт на Бионсе в замък край езерото Пичола.

Иша Абани, чийто татко е магнатът Мукеш Амбани, ще се омъжва за Ананд Пирамал, наследник на индийския милиардер Аджай Пирамал, в Мумбай.

В дните на празнуване в луксозен замък в Удайпур в пустинния щат Раджастан имаше концерт на Бионсе, за която се допуска,че е обичаната певица на булката.

Сред гостите имаше имена като Хилари Клинтън, някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Джон Кери и десетки боливудски звезди, в това число Салман Хан и Аамир Хан, както и суперзвездата по крикет Сачин Тендулкар.

Гостите на купона бяха като извадени от листата „ Кой кой е “ измежду най-богатите хора в Индия, идващи с десетки специфични чартърни полети в другояче сънливото летище на Удайпур, откъдето тръгваха към двореца с лъскави скъпи коли.

Сватбата тази вечер ще бъде в „ стеснен кръг “ като на нея ще участват към 600 близки другари и членове на фамилиите. Очаква се появяването и на някои политици.

Индийските вестници са цялостни със спекулации за разноските по сватбата. Според някои консервативни оценки става дума за „ някакви си “ 15 млн. $, само че има и смела прогноза, че 100 милиона $ „ ще стигнат “.

Иша Амбани и Ананд Пирамал се сгодиха през септември край езерото Комо в Италия.

Мукеш Амбани, бащата на булката, е президент на конгломерата Reliance Industries, обхващащ сфери от петрола до телекомуникациите Той „ коства “ 47 милиарда $ и неотдавна стана най-богатият човек в Азия./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР