Индия отчете втори пореден ден на рекордно увеличение в броя

...
Индия отчете втори пореден ден на рекордно увеличение в броя
Коментари Харесай

Индия доближи границата от 100 000 заразени с коронавирус за ден

Индия регистрира втори следващ ден на рекордно нарастване в броя на инфектираните с - 97 570 случая за миналото денонощие, съобщи Ройтерс. Общо случаите в страната към този момент са над 4,65 милиона, с което Индия се подрежда на второ място в света след Съединени американски щати.
В Индия обаче вирусът се популяризира с по-голяма скорост от всички други страни и случаите бързо се усилват. Западният щат Махаращра е изключително тежко обиден, като общият брой на доказаните случаи мина прага от 1 милион късно нощес. Така най-богатият индийски щат стана първият щат или провинция в света, където този предел е трансфериран.
 Индия изпревари Бразилия по брой на инфектираните с COVID-19 Индия изпревари Бразилия по брой на инфектираните с COVID-19
През последното денонощие Индия изпревари Бразилия по брой на инфектираните с ковид и се трансформира във втората най-силно наранена с...
Ако Махаращра бе страна, той щеше да се съревновава с Русия за четвъртото място в света по брой инфектирани с COVID-19, написа 24 часа. Според представители на държавното управление и специалисти устремният напредък на случаите в Махаращра и други елементи на страната евентуално е резултат от възобновяването на икономическата интензивност, локални фестивали и отмалялост от рестриктивните мерки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР