Имунизационните кабинети в диагностично-консултативните центрове в столицата, където могат да

...
Имунизационните кабинети в диагностично-консултативните центрове в столицата, където могат да
Коментари Харесай

Имунизационните кабинети срещу COVID-19 в ДКЦ-тата в София отварят отново

Имунизационните кабинети в диагностично-консултативните центрове в столицата, където могат да се слагат ваксини против COVID-19 , отварят порти още веднъж през днешния ден. Те ще работят и на следващия ден, на 30 декември, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Столичната община.

Днес и на следващия ден искащите да си слагат ваксини могат да го създадат в ДКЦ-та с номера 8, 11, 12, 13, 18 и 24. Работното време на кабинетите за имунизации в общинските ДКЦ е друго и може да бъде открито на интернет страницата на Столичната община на адрес в секция " COVID-19 ".

Днес отварят още веднъж и общинските COVID кабинети в ДКЦ-та с номера 8, 11, 12, 13, 17, 18, 20, 22, 24. В тези кабинети се прави обзор на хора с грипоподобни признаци, като при потребност се прави антигенен тест, кръвна картина и рентген. За пациенти, ориентирани от персоналния им доктор и със симтоми, антигенният тест е безвъзмезден. Хора, които желаят да си създадат антигенен тест, без да имат признаци, го заплащат, показват от общината.

От там оповестяват, че изнесените пунктове за имунизация в метростанциите ще отворят порти още веднъж на 4 януари , а в моловете и в Културния център в ж.к. " Дружба " - в първия уикенд след празниците - на 8 и 9 януари 2022 година.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР