Импровизационен театър като Ха-Ха-Ха оцелява по същия начин по време

...
Импровизационен театър като Ха-Ха-Ха оцелява по същия начин по време
Коментари Харесай

Режисьорът Ивайло Рогозинов - за театъра в пандемия и пътуването на прабългарите в Космоса

Импровизационен спектакъл като " Ха-Ха-Ха " оцелява по същия метод по време на пандемия, както и преди този момент. Свободните актьори сме постоянно в такава обстановка.
Това съобщи в предаването един от създателите на " Ха-Ха-Ха " импротеатър, Ивайло Рогозинов, разяснявайки развиването на свободното театрално изкуство в обстановка на. " Успяваме да се оправим. Това, което нас ни интересува, е да можем да вършим това, което ни харесва. Засега това се случва ", показа актьорът.
Ивайло Рогозинов е режисьорът на най-новия минисериал, който ще се излъчи напълно онлайн. " Решихме да създадем нещо ново и да пратим прабългарите в Космоса. На тази основа ще градим разнообразни взаимовръзки и сюжетни линии ", изясни режисьорът, като уточни, че представлението е финансирано от Национален фонд " Култура ".

" Всички в този сериал обаче не взимат пари, те са дали своите възнаграждения за изработването на костюми и декори. Ние вършим изкуство поради самото изкуство. Ние държим на свободата да вършим това, което на нас ни харесва. Ако желаете да вършиме изкуство, не се отхвърляйте да го вършиме. Ще има доста разновидности, в които ще ви предложат да ви купят, да ви дадат доста пари ", разяснява Ивайло Рогозинов. Той означи, че нормално актьорите на " Ха-Ха-Ха " импротеатър играят в кино " Влайкова " в София, само че лятото феновете могат да ги чакат на разнообразни местоположения с изнесени шоупрограми. 
Режисьорът на минисериала от шест епизода " Прабългари в Космоса ", който стартира от 3 февруари в 19:30 ч., сподели, че феновете ще бъдат дейни участници в спектакъла, като ще задават разнообразни направления за развиване на сюжета, а Ивайло в ролята на господ Тангра, ще избира какво да изиграят актьорите. На въпроса какво да чакат феновете след " Прабългари в Космоса ", Ивайло Рогозинов отговори, че никой не знае.
Какво съставлява импровизационният спектакъл и има ли почва у нас - целия диалог с артиста и създател на " Ха-Ха-Ха " импротеатър гледайте във видеото. Повече за представлението ще откриете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР