Името на покойният колумбийски наркобарон Пабло Ескобар не може да

...
Името на покойният колумбийски наркобарон Пабло Ескобар не може да
Коментари Харесай

Европейският съд не разреши името на Пабло Ескобар да бъде регистрирано като търговска марка

Името на починалият колумбийски наркобарон Пабло Ескобар не може да бъде записано като комерсиална марка на Европейски Съюз. Това постанови Европейският съд в сряда, откакто брат на наркобарона предяви иск, оповестява Ройтерс.

Съдът удостовери решението на Службата за интелектуална благосъстоятелност на Европейски Съюз (EUIPO), която отхвърли поръчка за комерсиална марка от Escobar Inc. през 2022 година

Според съдът EUIPO вярно е открила, че името на Пабло Ескобар се свързва с трафика на опиати и с произлизащите от това закононарушения, а не с вероятните му положителни каузи в интерес на бедните в Колумбия. 

Escobar Inc. е учредена в Пуерто Рико от брата на Пабло Ескобар Роберто де Хесус Ескобар Гавирия , който прекарва 12 години в пандиза за ролята си в незаконната организация на брат си. През 2020 година той уточни, че компанията му ще пусне на пазара смарт телефон наименуван Escobar Fold 1.

Пабло Ескобар ръководеше една от най-мощните незаконни организации в света, картела Меделин. Състоянието му, насъбрано от трафик на кокаин, беше оценено от Forbes през 1987 година на над 3 милиарда $.
 В Колумбия умуват по какъв начин да решат казуса с хипопотамите на Пабло Ескобар
В Колумбия умуват по какъв начин да решат казуса с хипопотамите на Пабло Ескобар

Популацията на животните не стопира да пораства, досегашните ограничения не дадоха резултат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР