Името на човек носи голям заряд и през целия живот

...
Името на човек носи голям заряд и през целия живот
Коментари Харесай

Каква символика носи първата буква от ИМЕТО ти?

Името на човек носи огромен заряд и през целия живот приказва доста за това какви сме по темперамент. Виж първата писмен знак от името си и разбери какъв човек си и какъв темперамент носиш:
А – огнен темперамент на човек, който знае по какъв начин да реализира фантазиите и задачите си. Никога не се отхвърля и постоянно е измежду първите както в работата, по този начин и в персоналния живот.
Б – доста доброжелателен човек, който постоянно е подготвен да помогне на другите, даже да няма нищо за себе си, дава всичко за другите.
В – мощна персона, която умее да реализира това, което никой различен към него не съумява. В любовта постоянно има най-малко няколко души, които си падат по тях.
Г – прочувствени и дълбоки души, които имат потребност от непрекъсната поддръжка и схващане. Много прочувствени и раними, доста скъпи за всички към тях.
Д – темпераментни и огнени характери, които обичат животът да тече с цялостна мощ и в никакъв случай да не стопира на едно място. Обичат да пътуват и да откриват нови чудеса в света.
Е – срамежливи и доста дискретни хора, които не обичат да влизат в спорове и харесват дребните събирания, честните хора и спокойния живот като цяло.
Ж – хора, отдадени на изкуството и оценяващи хубостта на живота. Живеят в собствен личен свят, който малко хора схващат същински.
З – доста откровени персони, които държат на истината и не понасят лъжата. Създават постоянни връзки и огромни фамилии, в които постоянно царува естетика и съгласие.
И – прочувствени персони, които елементарно избухват, бързо се влюбват и живеят на цялостни обороти. При тях всичко би трябвало да се случи тук и в този момент, с цел да са щастливи и удовлетворени от живота.
Й – кариеристи, които преследват задачите си непременно и в последна сметка стигат висоти, за които мнозина могат да им завидят. Често водят разточителен и луксозен живот.
К – извънредно огромни късметлии, в живота на които всичко се случва с лекост. Щастието им е в забрадка вързано!
Л – хора, които живеят за любовта – да обичат и да бъдат обичани. За тях любовта е всичко и животът без нея няма смисъл, по тази причина постоянно са във връзка.
М – доста елементарно се палят по най-различни хрумвания, липсва им неизменност и хъс да довършат започнатото, само че постоянно намират елементарен метод да се измъкнат от всяка обстановка.
 Ето кое е идеалното име за дете съгласно зодията (ЧАСТ II) Ето кое е идеалното име за дете съгласно зодията (ЧАСТ II)
Всяка зодия подарява своя притежател със специфичен набор от позитивни и негативни качества. Правилно определеното име, носи своята енерг...
Н – имат вяра в чудесата и сбъдването на фантазии, по тази причина ориста постоянно им оказва помощ да реализират това, което желаят и да са щастливи.
О – огромни оптимисти, за които светът е едно отлично място и никой не може да ги убеди в противоположното. Дават благополучие и на всички  към себе си.
П – няма кой да им стъпи на дребния пръст – борбени, красиви, сполучливи и доста щастливи.
Р – имат вяра, че сами могат да създадат всичко в живота и не желаят помощ от никого. Успяват с всичко, с което се захванат.
С – доста прочувствени и чувствителни персони, които желаят единствено прекрасен и спокоен живот. Стига им малко, с цел да са щастливи – обич, естетика и съгласие.
 Какъв е ТОЙ съгласно първата писмен знак от името му Какъв е ТОЙ съгласно първата писмен знак от името му
Мъжете са сложни за разгадаване и честичко ни се желае да можехме да влезем в мозъка им за секунда, с цел да забележим какво се крие там. Първата...
Т – хора, които не одобряват „ не “ за отговор и преследват задачите си до дъно. Живеят в лукс и имат положителни финансови благоприятни условия.
У – постоянно влюбени в живота, който им отвръща със сбъднати фантазии и осъществени проекти.
Ф – обичат огромните и шумни събирания, обичат да са центъра на вниманието и въобще не одобряват живота насериозно.
Х – дават всичко от себе си за другите, даже да нямат нищо за себе си. Много са всеотдайни и по тази причина всички доста ги обичат
Ц – доста мъдри хора, до които всеки се допитва за съвет. Имат огромни фантазии и постоянно ги сбъдват с доста труд на челото, само че въпреки всичко съумяват!
 Каква символика носи ДЕНЯТ, в който си роден Каква символика носи ДЕНЯТ, в който си роден
Датата ни на раждане, името ни и даже денят от седмицата, в който сме родени, има значение за това какви сме по душа и какъв темперамент н...
Ч – извънредно занимателни и ведри хора, които постоянно стават центъра на компанията. Всички обичат хумора им и методът, по който гледат на света.
Ш – затворени и доста тихи персони, които избират да са сами, пред това да са в огромни компании. Имат доверие на доста стеснен кръг от хора.
Щ – доста щастливи хора, които постоянно имат какво да опишат и да дадат на другите.
Ю – амбициозни персони, които дават звук в живота на всички към себе си. Всеки желае да бъде като тях!
Я – прочувствени и доста влюбчиви хора, които постоянно имат някой в живота си, за който да се грижат и който да обичат. Никога не остават сами и без обич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР