Именници празнуват 7 януари в кръчми и заведения с отстъпки

...
Именници празнуват 7 януари в кръчми и заведения с отстъпки
Коментари Харесай

Именици купонясват с отстъпки в заведения

Именници честват 7 януари в кръчми и заведения с отстъпки от 10 лева Освен там понижения има в хотели и магазини. Те варират, а срокът е къс, само че при някои интервалът продължава по 3-4 дни, а от време на време и по месец, оповестява Монитор.

Първият месец на годината е изпълнен с именни дни, съвсем няма ден от януари, в който да не чества човек с несъмнено име. По-запомнени и огромни празници обаче са 6 и 7 януари, когато се означават Йордановден и Ивановден.

Механите в столицата оферират 10 лева по-евтин куверт – по този начин вместо 35 лева гостите ще дадат 25 лева и ще се насладят на жива музика и хубава храна.
Тези, които не бързат изключително пък, могат да отбележат Богоявление на 19 януари в Охрид за 225 лева

В Македония е прочут като Водици и е най-големият набожен празник за охридчани. Сумата включва транспорт, настаняване, както и обиколки по манастири и езера.

Други избират да си вземат отмора за 1-2 дни и да заминат със фамилията отвън огромния град. В такива случаи именниците могат да се възползват от отстъпки сред 10 и 20 лева за нощувка, приканват в онлайн реклами хотелиери. За двойна стая в комплекс да вземем за пример ще дадем 241 лева Цената включва нощувка, закуска и вечеря, а в случай че желаеме и обяд, ще дадем 20 лева от горната страна.

На празника е планувана и специфична вечеря с DJ празненство. Който желае, може да употребява фитнес залата и сауната, а паркингът не се доплаща. За 400 лева пък можем да честваме и в Банско, като по този метод спестяваме 100 лева

Потребителите би трябвало да се оглеждат за понижения още през декември, защото множеството от тях биват оповестени през последния месец на годината и бързо се изчерпват.

Някои именници вземат решение да се поглезят с материални придобивки като облекла и техника. В „ Техномаркет “ да вземем за пример текат промоции през целия януари и всеки, чието име участва в листата с именни дни, може да си купи тв приемник, електроуреди, както и съоръжение за кухнята. Към пониженията са включени и фотоапарати и аудиоустройства като портативни колонки, МР 3-ки, радиочасовници и слушалки. Вместо 20-30 лева за слушалки можем да дадем сред 13 и 15 лева за тапи. По-големи слушалки пък ще намерим за 20 лева по-малко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР