Имената на майките на младоженците в Англия и Уелс ще

...
Имената на майките на младоженците в Англия и Уелс ще
Коментари Харесай

И имената на майките на младоженците в документа за сключен брак в Англия и Уелс

Имената на майките на младоженците в Англия и Уелс ще бъдат добавени към свидетелството им за брак. До момента документът съдържаше единствено имената на бащите на двойките.

Промяната в закона за подписване на брак значи, че имената на всички родители ще попадат в документа.

От министерството на външните работи разясниха, че „ този ход поправя една историческа особеност “. Освен това браковете ще бъдат регистрирани по електронен път вместо документално в регистрационна книга в границите на огромните промени в системата от 1837 година насам.

Правителството съобщи, че основаването на обединен електронен указател, който започва от през днешния ден, ще форсира целия развой.

Досега регистрирането на браковете ставаше след слагане на подписите на двойката младоженци в книгата за регистрации, като е изчислено, че на територията на Англия и Уелс има към 84 000 такива книги в кметства, църкви и параклиси.

Промяната в закона за подписване на бракове е направена след съвещания с Англиканската черква. В другите две съставни елементи на Обединеното кралство - Шотландия и Северна Ирландия - имената и на двамата родители към този момент се вписват в брачното удостоверение.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР