Имената на албумите на Адел винаги са препратки към съответната

...
Имената на албумите на Адел винаги са препратки към съответната
Коментари Харесай

АДЕЛ ~ Кралицата на разбитите сърца

Имената на албумите на Адел постоянно са препратки към съответната възраст, на която ги е издала. Досега е осъществила три – " 19 ", " 21 ", " 25 ". Водещият сингъл от последния й албум, публикуван през октомври 2015 година, след съвсем четири годишно безмълвие,  " Hello ", вече разруши всички вероятни ранглисти по света - дебютира непосредствено като №1 в HOT 100. На уеб страниците за даунлоуд " по $ на ария " като iTunes, е продаден в 1.11 млн. копия единствено за първата си седмица. Това е най-бързо продавалият се сингъл в историята, след трибюта на Елтън Джон за принцеса Даяна " Candle in the Wind 1997 ".

Адел има репутацията на създател на най-разтърсващите песни за разрушени сърца и раздели, само че този път наподобява, тя е тази, която е разрушила нечие сърце:
Здравей от другата страна
Обаждах се към този момент хиляди пъти
Да ти кажа какъв брой скърбя за всичко, което сторих
Но когато се обадя, наподобява в никакъв случай не си у дома.

Последният ми албум беше отдаден на раздялата, до момента в който този е по-скоро за сдобряването, помиряването със самата себе си, наваксване на изгубеното време и равносметка за всичко, което съм направила и което към момента не съм.

Сега, когато съм възрастен човек, изпитвам някакво любознание към предишното си. Вече не сме деца. Това е тип привет към всички мои остарели другари, всички връзки, които съм имала, всичките ми остарели учители, към самата мен, когато съм била на 7 или 8, а също и привет към всичките ми фенове, за пътя който извървяхме дружно.

" Здравей от другата страна "  може би звучи малко злокобно, като че ли съм мъртва, само че в действителност имам поради от другата страна на това да си към този момент зрял човек, да си се справил с тинейджърството и началото на двайсетте си години.

В песента се споделя за засегнати усеща, само че също и за това да останеш правилен на себе си, което от време на време е в действителност мъчно. " Здравей "  е за желанието да си вкъщи и желанието да се свържеш с всички, които в миналото си наранил – в това число себе си - и да се извиниш за това.

Vogue US March 2016

Модел: Adele
Снимки: Annie Leibovitz

Моден редактор: Tonne Goodman
Коса: Shay Ashual
Грим: Mark Carrasquillo

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР