Имате интерес към онлайн залаганията и следите футболни мачове? Тогава

...
Имате интерес към онлайн залаганията и следите футболни мачове? Тогава
Коментари Харесай

Бонусите от Betway са привлекателни за залагащите на футбол

Имате интерес към онлайн залаганията и следите футболни мачове? Тогава сигурно имате регистрация в най-малко един нов букмейкър. Но на пазара в България към този момент има доста лицензирани хазартни оператор и един от тях е измежду колосите в онлайн залаганията – Betway. Британският букмейкър е прочут с футболните си спонсорства в целия свят и може би сте виждали логото има екипите на Уест Хем, Брайтън, Бетис или Атлетико Мадрид. След стартирането на хазартната компания в България, на Betway за нови клиенти към този момент е наличен и може да получите повече средства за футболни залози. Като нов клиент имате тази привилегия да залагате с бонус средства, което би ви донесло спомагателни облаги.

Футболните почитатели в онлайн
букмейкърите у нас обичат да употребяват безвъзмездни залози за огромни фишове права колонка, които евентуално носят страхотни изплащания. Ето за какво може да си извършите регистрация в Бетуей и да активирате страхотния първичен бонус. Ще вземете до 200 лв. повече за спортни залози, като в Betway има и оферта за казино игри, само че като футболен почитател е евентуално при регистрация да изберете спортния бонус. След това е нужно единствено да депозирате 10 лв. в акаунта си и ще вземете тъкмо толкоз бонус. При депозит на сумата от 200 лв. получавате и оптималната стойност на безплатния залог от Бетуей бонуса за нов състезател.

Безплатният
залог в betway би трябвало да бъде изигран до седем дни, откакто сте подали. Вашият депозит обаче незабавно не ви подсигурява съществуването на бонус. Първо би трябвало да изиграете своя депозит съгласно разпоредбите на хазартния оператор. Условията гласят, че е да заложите подадената сума на коефициент от най-малко 1.50. Като фен на футбола, незабавно ще намерите атрактивни варианти за игра. Бетуей предлага доста пазари за брой голове, хендикап и залози за полувреме. Така да вземем за пример може да употребявате селекцията за двата тима да отбележат на някое дерби през уикенда, като съвсем несъмнено коефициентът ще е над 1.50 и ще разиграете вашия депозит. Залогът ви пък ще ви донесе спомагателна тръпка до момента в който гледате въпросната среща. Ще ви е доста прелестно да се насладите на голово тъждество сред Челси и Ливърпул да вземем за пример, като в това време спечелите и пари от вашия залог.

След изиграване на депозита, към този момент разполагате и с безплатните
залози за спорт в като може да залагате с тях на Шампионска лига, Лига Европа, Висша лига, Серия А и доста други футболни шампионати. Betway България предлага също огромно количество залози онлайн на футбол всеки ден. Ако търсите късните обрати в мачовете, то с наличния бонус може да пробвате залози онлайн на високи коефициенти. Няма по-хубаво от това да спечелите в последните минути на някой мач. Букмейкърът Бетуей обаче надалеч не лимитира своите консуматори да залагат единствено на футбол – в спортни тираж се включва доста тенис, баскетбол, волейбол, хокей на лед, тенис на маса и други дисциплини. Добрата вест е, че хазартният оператор има и специфична промоция със повишени коефициенти за съвсем всички спортове. Betway Топ Оферти всеки ден могат да ви донесат по-големи изплащания, в случай че определените от вас селекции са печеливши.

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР