Имаше реални планове за покушението ми в Лондон, когато трябваше

...
Имаше реални планове за покушението ми в Лондон, когато трябваше
Коментари Харесай

Христо Грозев: Имаше реални планове за покушението ми в Лондон, има и задържани

„ Имаше действителни проекти за покушението ми в Лондон, когато трябваше да участвам на премиите БАФТА “, сподели българският проверяващ публицист Христо Грозев пред bTV.

„ От няколко правоохранителни организации в Европа получих информация, че има действителни проекти за покушението ми. Помолиха ме да не задавам повече въпроси, тъй като следствието още тече “, сподели Грозев.

По думите му лицето на съветските спецслужби във кино лентата „ Навални “ е същото като това на армията – грубо, само че не доста умело.

„ Те са подготвени на ликвидиране, приказват за гибелта все едно е работа от 9 до 5 следобяд, приказват за неуспеха за убийството на Алексей Навални като за нещо доста неприятно “, сподели Грозев.

Журналистът добавя, че има две поучения от самото следствие – режимът на Путин няма да спре пред нищо, до момента в който не унищожи какъвто и да е късмет за смяна на властта. „ Втората поука е, че това, с което се гордееше Путин – силата на армията и силоваците си – е цялостен мит “, сподели Грозев.

Относно издирването му българският проверяващ публицист сподели, че това е съвършен миг, в който българските управляващи могат да одобряват кардинална позиция.

„ Ситуацията в Украйна отива към война на безсилие. Важно е да се разбере какъв брой деморализиращо е това самопризнание “, счита Грозев. Илюзиите на Москва, че Украйна бързо ще бъде завладяна, към този момент не съществуват.

„ Това ще докара и до сериозна дестабилизация за политическия хайлайф в Русия, тъй като не е преференциално да чакат една година, с цел да заживеят обикновено “, добави той
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР