Имаме удоволствието да Ви поканим да се включите в благотворителната

...
Имаме удоволствието да Ви поканим да се включите в благотворителната
Коментари Харесай

Благотворителна кампания SOS - грижа без граници

Имаме удоволствието да Ви поканим да се включите в благотворителната ни акция " SOS - грижа без граници “, проведена от Неправителствени организации Клуб " Активна сигурност “. Инициативата е дълготрайна и ще продължи през цялата 2019 година. Това оповестиха уредниците. И прибавиха:

Целта на акция е да подпомогнем изоставените деца, лишени от наставнически грижи, като:

- Заявяваме нашата социално-отговорна позиция: В поддръжка на децата на България!

- Подпомагане на децата за по-щастливо детство и по-добра опция за консолидиране в обществото.

-  Мотивация на децата да спортуват и да живеят по-активно

Стартираме на през днешния ден, 14 декември, от 15:30 часа в ЦДЛРГ – " Oлга Скобелева “, гр. Пловдив, като продължаваме в домовете – Раковски, Брезово и село Зелениково. В поддръжка на децата общително се отзоваха от Сдружение " Хайдути “, които ще проведат урок по Родолюбие и покажат част от  българския филм, който снимат " Смутни времена ",  детето-чудо, носителката на 15 национални върха, два сребърни медала от европейски конгреси, най-прогресираща млада атлетка на Балканите - Лиляна Георгиева, която е израснала в ЦДЛРГ – " Мария Луиза “, Пловдив, както и композиторът Росалин Наков.

Програмата включва: Коледни работилници и ателиета, където децата сами ще месят погачи, украсяват канелени сладки, занимателни игри, Автограф с усмивка. За да стане осъществяването на този план още по-емоционално и вълнуващо, разчитаме на вас българските медии, да сте част от тези събития и да бъдете " проводник “ сред обществото и децата. Призоваваме ви интензивно да се включите и в спортната част, в която малчуганите ще показват своите умения.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР