"Имаме сигнали за платени участници в протестите. Наясно сме откъде

...
"Имаме сигнали за платени участници в протестите. Наясно сме откъде
Коментари Харесай

Полицията има сигнали за платени участници в протестите в София

"Имаме сигнали за платени участници в митингите. Наясно сме от кое място и по какъв начин идват групи. " Това сподели на брифинг в Столична дирекция на вътрешните работи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Това не са първите платени митинги в страната, сподели още Иванов.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи акцентира, че всеки има право да стачкува, само че има хора, които изкарват пари от това и врагът им са униформените, само че другояче не знаят защо са митингите.

Иванов разясни и че самите протестиращи са им подали сигнали, че измежду стачкуващите има провокатори. "Няма неоснователно служителите на реда да се намесват в митингите, те стоят, тях ги замерват с бомбички и бутилки ", посочи той.

Проверката на обстановката към потърпевшите протестиращи ще завърши в границите на към месец, добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Междувременно на проведения за през днешния ден в обществените мрежи митинг под наслов "Да защитим демокрацията, ден 4 " към този момент започнаха да се събират хора. Демонстрантите започнаха да прииждат пред постройката на президентството.

"Успяхме да вдигнем десетки хиляди в София и по страната на митинг! И ще ставаме още повече, до момента в който няма ОСТАВКА на тази незаконна власт в лицето на Борисов, Доган, Пеевски и Гешев. Елате, с цел да отбраните достолепието си на свободни хора! Заедно сме по-силно и никой не може да ни спре! ", гласи текстът към събитието.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР