Имаме сериозни разминавания с и по отношение на позицията за

...
Имаме сериозни разминавания с и по отношение на позицията за
Коментари Харесай

Може ли да се реализира мандата на БСП?


" Имаме съществени разминавания с и във връзка с позицията за войната в Украйна, и във връзка с еврозоната, и във връзка с правосъдната промяна. " Това сподели пред БНР Искрен Арабаджиев, " ".

В Политическа партия не считат, че това може да се осъществя с мандата на.

Според Арабаджиев взаимни отстъпки по тези тематики не могат да се вършат. Той посочи, че могат да поддържат политики, само че не и да вземат участие в държавно управление.

Арабаджиев напомни допирните точки в така наречен хартиена коалиция сред, и.

" Нека, ако желаят, да пробват държавно управление на малцинството. Ние направихме взаимни отстъпки още с нашето държавно управление на четворната коалиция, когато включихме доста разнообразни партии в ръководството. Нека да забележим сега партиите до какъв компромис са подготвени да стигнат ", разяснява депутатът от Политическа партия в предаването " Преди всички " по отношение на ориста на третия мандат.

Животът на Народното събрание е доста къс, означи Искрен Арабаджиев.

" бутат напред в дневния ред тематики, които употребяват за политически нападки, за агитация, като че ли не желае да се сформира държавно управление, а се приготвят за избори ", съобщи Арабаджиев.

Местните избори са последният дирек, който държи поддръжката за и " и посредством зависимостите в дребните обитаеми места се задържа поддръжката за настоящия модел. Затова ПП ще се концентрира върху локалния вот и се надява да пробие там, разясни Искрен Арабаджиев.

" Времето е на наша страна ", уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР