Имаме политическа криза в страната. Стабилността, която е основен приоритет

...
Имаме политическа криза в страната. Стабилността, която е основен приоритет
Коментари Харесай

ДСБ призова Борисов да иска вот на доверие за кабинета си

Имаме политическа рецесия в страната. Стабилността, която е главен приоритет на държавното управление на Борисов, е очевидно разтърсена и то от напрежения вътре във властта. Тази политическа рецесия би трябвало да има политически отговор. Борисов и държавното управление му би следвало да изискат от Народното събрание избор на доверие, прикани управлението на ДСБ на конференция през днешния ден.

Няма различен механизъм, с изключение на избори, несъмнено, да се ревизира доверието в Борисов и кабинета му, както и в ръководещото болшинство. Важно е да се организира спор, тъй като политическата рецесия е подбудена явно от напрежението вътре в държавното управление и в ръководещото болшинство, безапелационни са от ДСБ.

Ако ръководството продължи по същия метод, със същата лавина от корупционни кавги, на практика ежедневни, а и със същото държание на ръководещите, можем да чакаме Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз мощно да повреди, а не да укрепи интернационалния имидж на България. Макар и мъчно да можем да си представим повече да се навреди, за жалост е допустимо, разяснява Радан Кънев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР