„Имаме още едно отсъствие. Един гербаджийски боклук, който го изхвърлихме

...
„Имаме още едно отсъствие. Един гербаджийски боклук, който го изхвърлихме
Коментари Харесай

Морфов за отстранения актьор Андрей Будинов: Един гербаджийски боклук

„ Имаме още едно неявяване. Един гербаджийски отпадък, който го изхвърлихме от представлението...” е споделил режисьорът Александър Морфов по адрес на артиста Евгени Будинов. Това оповестява във Facebook профила си Тома Биков и прецизира, че с Евгени Будинов са били сътрудници в 44-ото национално заседание като част от парламентарната група на ГЕРБ.

„ Думите на Александър Морфов са произнесени във връзка отстраняването на Евгени от представлението „ Хъшове” в Народния спектакъл. В записа, който обявявам по-долу, самият Морфов споделя, че Евгени има актьорски качества, само че не може да бъде част от представлението поради своите разбирания. С две думи, повода Евгени Будинов да бъде отхвърлен от представлението е, че симпатизира на ГЕРБ и го декларира обществено. Очевидно Морфов приказва пред участващите в спектакъла, като задачата е да бъде унизен Евгени Будинов. Впрочем, през лятото той ми се обади, с цел да ми каже, че са го отстранили от „ Хъшове” по политически аргументи ", написа още Биков.

" Признавам си, че тогава ми беше мъчно да допускам, че сходно нещо би могло да се случи в Народния спектакъл. След като изгледах записа си давам сметка, че казусът е надалеч по-дълбок от това, дали Евгени Будинов ще взе участие в едно или друго зрелище. От записа излиза наяве, че разделянето и партизанлъкът са стигнали толкоз надалеч, че са станали водещ сюжет даже в институция като Народния театър”, написа депутатът от ГЕРБ.

Тома Биков акцентира, че е неоспорим факт е, че Александър Морфов е надарен режисьор и има правото на своите политически убеждения.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР