Имаме нужда от нов мащабен социален проект, който да защити

...
Имаме нужда от нов мащабен социален проект, който да защити
Коментари Харесай

Мая Манолова готви нов ляв проект, критикува управляващите

" Имаме потребност от нов огромен обществен план, който да отбрани хората в икономическа рецесия. Ние сме на ръба на кратер, от който ще изригне вулкан от обществени проблеми. " Така Мая Манолова отговори на въпроса дали се готви нова лява партия.
Още по темата
" Водят се диалози, ще се включат разнообразни организации. " Изправи се БГ. Ние идваме " ще е част от тази платформа, само че няма аз да съм лицето. Търси се необятно обединяване. Българска социалистическа партия не са мотор на тези процеси ", добави тя в " Лице в лице " по.

Манолова насочи рецензии към ръководещите: " Властта не се занимава в паниките на хората. Няма страна в Европа, която да не се зае с незабавна отплата, с цел да не основават такива тежки несъответствия в областта на енергетиката ".

" Беше осъществена смяна в КЕВР. Сега новото управление встъпва с доста поголям бюджет от към 90 милиона лева По-малък състав с повече пари. ", разяснява още Манолова.

" Не е обикновено първият законопроект да се занимава само със състава на КЕВР. Можеше да се дефинират енергийно бедните и те да бъдат подкрепени или да се подкрепи бизнесът. Може да има преференциална цена за семействата до избран предел, в който да заплащат по-малко. Можеше да има един законопроект за отпадане на Данък добавена стойност за сметки за ток и парно за всички битови консуматори и по този начин щеше да има 20% надолу ", счита още Манолова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР