Имаме много ясни задачи - правителство между тези две партии,

...
Имаме много ясни задачи - правителство между тези две партии,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Аз искам да направя правителство с ПП-ДБ, това е най-доброто за България

Имаме доста ясни задания - държавно управление сред тези две партии, вършим всичко допустимо, макар Атанас Атанасов. Денков и Гюров пристигнаха при мен, разбрахме се да излъчим преговорни групи, работиха три часа следобяд. Последното, за което си мисля, е великденска почивка ", съобщи той. И добави, че ГЕРБ желаят да са почтени, по тази причина не одобряват ротационно председателство на Народно събрание.

Според него Атанасов е загатнал името му 60 пъти. " Безотговорно към Народното събрание е Лена Бориславова да се откаже от депутатското си място ", счита Борисов.

Днес ще създадем 2 комисии от двете групи - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ - правна и финансово-бюджетна, с цел да разгледаме бюджетна стратегия. Нашият главен приоритет е държавно управление сред ГЕРБ и Политическа партия. Готови сме на доста взаимни отстъпки, добави Борисов.

Между толкоз враждуващи водачи и поддръжници, забавянето на избор на ръководител е доста значимо, с цел да може тези комисии да поработят и да намерим общи неща сред нас, добави водачът на ГЕРБ.

Той уточни, че различен вид за съставянето на кабинет няма.

" Забавянето на избор на ръководител е потребно, да могат комисиите да поработят, да намерят общи неща. Аз желая да направя държавно управление с ПП-ДБ, това е най-невредно за страната ", съобщи някогашният министър председател.

Той уточни, че когато имаш цел, различен вид няма, само че по-късно добави:

" Ако не се случи, има различен проект, ще го кажа откакто не се извърши този ". Борисов изясни, че има доста повече конструктивност от страна на водачите на Политическа партия.

" Те държат на своето и с доста по-различен звук приказват ", акцентира още той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР