Имаме много общ език с Да, България - говорим си

...
Имаме много общ език с Да, България - говорим си
Коментари Харесай

Станислав Анастасов, ДПС: Напоследък Да, България не прояви много евроатлантически характер

Имаме доста общ език с " Да, България " - приказваме си за доста работи - правосъдна промяна, паспорти, битка с корупцията - и си останахме единствено с говоренето през последната година. Това съобщи в студиото на " Говори в този момент " зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов.

По думите му нито една от тези тематики не е била задоволително значима за " Да, България ", че да я вземат драговолно. На въпрос дали ГЕРБ би била сплотяваща за коалиция към евроатлантическите полезности, Анастасов отговори:

" Следим дейностите а ГЕРБ, само че аз не съм уверен, че " Да, България " в последно време прояви доста евроатлантически темперамент. Те управляваха умерено с партия, която отхвърли и актуализацията на договорите за F-16 и излъга за новата поръчка ", разяснява Анастасов, визирайки Българска социалистическа партия

По думите му настояването на Корнелия Нинова да върне мандата на 15 август под предлог избора за КЕВР, тя е пробвала да наруши Конституцията. Това било предотвратено от намесата на президента и отхвърли на Има Такъв Народ да вземат участие в договарянията.

С Корнелия Нинова спорихме за календара - тя си мислеше, че сме някъде след 1971 година, ние твърдяхме че сме 2023 година Тя твърдеше, че е в действие остарялата конституция, където член първи и нейната партия са водещи, а ние отидохме към 50 и няколко години напред, когато към този момент има демократична конституция и ролята на нейната партия не е водеща.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР