Имаме коалиция, която управлява, трябва да се коригира дискурса за

...
Имаме коалиция, която управлява, трябва да се коригира дискурса за
Коментари Харесай

Светослав Малинов: ДПС не може да предизвика предсрочни избори

Имаме коалиция, която ръководи, би трябвало да се поправя дискурса за „ сглобка “. Тя е асимитрична, тъй като няма равнопоставеност, само че има безапелационно болшинство в Народно събрание. За да има избори – ПП-ДБ и ГЕРБ-СД би трябвало да са уверени, че би трябвало да се отиде на предварителни избори. Движение за права и свободи не може да ги провокира, по тази причина и мнението на Доган не е значимо. Това съобщи в студиото на Би Ти Ви политологът Светослав Малинов.

Правителството няма да падне, каквото й да е мението на Движение за права и свободи по време на назначенията в регулаторите, бе безапелационен политологът.

Мнозинството би трябвало да се замисли за своята продължителност, непоклатимост. А първата стъпке е орегулиране на връзките сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Но преди ротацията би трябвало да се направи нещо, с цел да се знае кой носи отговорност. Аз съм „ за “ да се усили наличието на ГЕРБ в кабинета, е позицията на Малинов.

Според него изявлението на Делян Пеевски във връзка с Христо Иванов, е било доста грозно. И той би трябвало да се извини на водачът на „ Да, България “, тъй като той го обиди обществено.

ПП-ДБ би трябвало да отидат дружно на изборите за европарламент, е безапелационен Светослав Маринов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР