Имаме коалиционен партньор, който е заявен в началото на правителството.

...
Имаме коалиционен партньор, който е заявен в началото на правителството.
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова: Коронавирусът не е гигантска световна конспирация

Имаме съдружен сътрудник, който е деклариран при започване на държавното управление. Така ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова отговори на депутата от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов, който съобщи, че партията напуща обединението, в случай че Движение за права и свободи се включат.

"Епидемията се разви в най-хубавия си сюжет, с помощта на държавното управление и навременното решение ", сподели още тя.

Вътрешна македонска революционна организация напущат обединението, в случай че Движение за права и свободи се включат

"Ситуацията даде опция за доста тайни теории. Коронавирус заболяване има. Над 4 милиона души по света са инфектирани, 300 000 са умрелите - това не е гигантска международна интрига ", добави доктор Дариткова.

"Навременните ограничения по света не доведоха до повече жертви, само че коронавирусът е пандемия ", съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ ​​​​​​.

"Дезинфекцията и обществената изолираност са най-сигурните предварителни защити против болестта. Коронавирусът не е липсващ, а ваксина още няма ", безапелационна бе тя.

Даниела Дариткова: Заразих се с COVID-19, тъй като се доверих на СЗО

Д-р Дариткова разкри, че е имала изнемощялост и общи признаци по време на ковид. Припомняме, че Дариткова беше вторият инфектиран депутат.

"Дори и да имаме нова вълна на вируса имаме към този момент задоволително опит ", приключи доктор Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР