Имаме информация, че руските военни действително екзекутират войници, които отказват

...
Имаме информация, че руските военни действително екзекутират войници, които отказват
Коментари Харесай

Белият дом: Русия екзекутира войници, които отказват да изпълнява...

" Имаме информация, че съветските военни фактически екзекутират бойци, които отхвърлят да извършват заповеди ", съобщи пред кореспонденти представителят на Белия дом Джон Кърби, съобщи " Ройтерс ".

 

" Разполагаме също по този начин с информация, че съветски командири заплашват да екзекутират цели елементи, в случай че те се опитат да правят отстъпка от украинския артилерийски огън ", сподели Кърби.

 

Представители на Кремъл, съветското министерство на защитата и съветското посолство в Съединени американски щати не дадоха отговор незабавно на молбите за коментар по въпроса.

 

Посланикът на Русия във Вашингтон Анатолий Антонов в коментар в приложението за известия Telegram не загатна обвиняванията на Белия дом.

 

Но базирайки се на последния пакет от военна помощ за Украйна в размер на 150 млн. $, Антонов жигосах стъпката на Съединени американски щати като " провокативни и провокаторски дейности на интернационалната сцена, които наподобяват по-скоро на наливане на масло в огъня ", в сравнение с опит за облекчение на спора.

 

" Отдавна е време да спрем безсмисления многомилиарден поток към банкрутиралия киевски режим ", написа Антонов в Telegram. " Време е да спрете да демонстрирате цялостно неуважение към мнението на личните си жители и равнодушие към възходящия брой жертви, починали от американското оръжие ".

 

В сряда украински публични лица обявиха, че съветските сили не обръщат внимание на тежките загуби и не престават да завладяват източния украински град Авдийвка.

 

Съединените щати изрично осъдиха нахлуването на Русия в Украйна и дават забележителна помощ на Киев.

 

Кърби съобщи, че мобилизираните сили на Русия са незадоволително подготвени, незадоволително екипирани и неподготвени за бойни дейности. Според него военните употребяват " тактиката на човешката вълна ", като хвърлят в багра групи от зле подготвени бойци.

 

Кърби съобщи, че заканите за екзекуция на бойците са безчовечен.

 

" Мисля, че това е признак за това... какъв брой зле знаят военните водачи на Русия, че постъпват, и какъв брой зле са се справили с това от военна позиция ", сподели той.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР