Имаме енергията и визията за света, в който искаме да

...
Имаме енергията и визията за света, в който искаме да
Коментари Харесай

Млади социалисти от цяла Европа: Имаме енергия да променим света

Имаме силата и визията за света, в който желаеме да живеем. Това обръщение изпращат над 600 млади социалисти от цяла Европа, които се събраха в България на Летен лагер 2019. За първи път хазаин на събитието е Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия. Председателят на МО Николай Бериевски поздрави участниците във форума.
На откриването участваха още зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева и водачът на ПЕС Сергей Станишев.
Тези събития ни дават опцията да срещнем приятелите си от цяла Европа и да беседваме по разнообразни политически тематики, да обменим опит, хрумвания и положителни практики, съобщи при откриването Николай Бериевски. Вярвам, че като младежи ние имаме силата и визията за света, в който желаеме да живеем, безапелационен бе той. Бериевски изрази убеждението си, че тези фактори сплотяват младежите и им дават задоволително мощ, с цел да се преборят с проблеми като демографската рецесия, ниското възнаграждение, минусите в сферите на опазването на здравето и образованието.
След европейските избори Европейски Съюз съюз поема по нов път и в този момент, повече отвсякога, има потребност от нашата сила, бе апелът на водача на МО на Българска социалистическа партия.
Настоящето принадлежи на всички нас, само че бъдещето принадлежи на младите. Надявам се, че ще прекарате ужасно време в родината ни, добави Бериевски.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР