Имаме два пъти повече кандидати за общински съветници на възраст

...
Имаме два пъти повече кандидати за общински съветници на възраст
Коментари Харесай

Два пъти повече общински съветници очаква Младежкото обединение в БСП


Имаме два пъти повече претенденти за общински съветници на възраст до 35 година по отношение на предходните избори, акцентира водачът на алената юноша Николай Бериевски нa постоянното съвещание на Националния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия. Акцентът беше върху идните локални избори и обобщиха броя на младите претенденти за кметове на общини и региони, както и претендентите за общински съветници.

„ Започваме предизборната акция извънредно обнадеждени. Имаме два пъти повече претенденти за общински съветници на възраст до 35 година по отношение на предходните избори. Очакваме на 27- ми да се поздравим и с сред 200 и 250 определени млади общински съветници. Не бива да пропущаме и претендентите за кметове, измежду които имаме и 21 представители на Младежкото обединяване. Това е явен знак, че Българска социалистическа партия се обновява и дава късмет на младежите. Пожелавам триумф на всички претенденти и имам вяра, че точно ние имаме решенията за всяко обитаемо място.” Това съобщи ръководителят на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Николай Бериевски.

Зам.-председателят на МО в Българска социалистическа партия Атанас Атанасов изясни, че наклонността за подмладяване в Българска социалистическа партия продължава и това най- ясно се вижда в удвоения брой на претендентите за кметове и общински съветници до 35 години в цялата страна.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР