Имаме 6 месеца да положим усилия не само за България.

...
Имаме 6 месеца да положим усилия не само за България.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Имаме 6 месеца да положим усилия не само за България

Имаме 6 месеца да поставим старания освен за България.

Това съобщи министър-председателят на България Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила по време на формалния старт на първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018. Тържествената гала се организира в Народния спектакъл.

По думите му страната ни по време на европредседателството би трябвало да направи по този начин, че всеки българин да почувства, че Европейският съюз прави нещо и за него.

„ През тези 6 месеца има доста събития, които да стартират, да се развият и да завършат “, уточни министър председателят Борисов.

Като значими въпроси той открои обстановката в Полша и тематиката за Западните Балкани. Министър-председателят уточни още като основни проблеми земеделската политика, киберсигурността, миграционният поток и оправянето с миграционната рецесия, която продължава да разделя Съюза.

„ Това, което говорихме действиетлно имаме късмет да го предвижим напред “, уточни той и добави, че би трябвало да се откроят доста въпроси, на които да се отговори.

Бойко Борисов похвали речта на Доналд Туск, чието слово бе водено на български език.

„ Аз мисля, че ние като българи би трябвало да оценим, че ръководителят на Съвета е положил толкоз труд “, съобщи Борисов.

По думите му това е била една в действителност впечатляваща тирада.

„ Да ни е сполучливо председателството. Да създадем нещо и за България, и за Европа със скромните си благоприятни условия, които имаме “, пожела министър председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР