Имам обосновани предположения да мисля, че под ръководството на главния

...
Имам обосновани предположения да мисля, че под ръководството на главния
Коментари Харесай

Според Бойко Ноев България е давала на Интерпол фалшиви имена на руските агенти

" Имам обосновани догатки да мисля, че под управлението на основния прокурор България е давала подправени имена на съветските сътрудници за търсене на Интерпол ", сподели някогашният министър на защитата и някогашен дипломат на България в НАТО Бойко Ноев пред БНР.

Според него българската прокуратура е саботирала работата по следствието на чехите по гърмежите в Чехия, които " евентуално са свързани по някакъв метод с България ". През април Чехия упрекна съветски шпиони за детонациите в оръжейни хранилища в източната част на страната през 2014 г, а Русия отхвърли всички обвинявания.

По думите на Ноев под управлението на Борисов специфичните служби са си затваряли очите за дейностите на Русия.

" Насърчавам честните хора в службите да не се двоумят и да приказват с новите си ръководители за извращенията и закононарушенията, осъществявани от управленията им под управлението на Бойко Борисов ", добави той.

" Справката на ДАНС, която ме цитира да върша връзка сред гърмежите в Сопот през 2015 година с наличието на съветските сътрудници, което е казано на 24 февруари 2019 година. По това време никой не подхваща стъпки да проверява дали е правилно. Днес, откакто гръмнаха историите в Чехия, българската прокуратура небрежно излезе и сподели, че има връзки сред тези гърмежи. Отново съзнателно представяйки на обществеността лъжлива информация, с цел да прикрие, не знам какво. Под външен съвет Гешев, преди този момент Цацаров, и Борисов прикриват активността на съветските служби в България ", добави Ноев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР