Имам много добре направен и сериозен проект за телевизионно предаване

...
Имам много добре направен и сериозен проект за телевизионно предаване
Коментари Харесай

Иво Танев се завръща с ТВ предаване

" Имам доста добре изработен и сериозен план за телевизионно предаване на тематика " Пътна сигурност ", само че диря финансиране. На всички малките екрани, на които го предлагам, доста им харесва, споделят, че всички ние имаме потребност от него, само че все изчаквам. Вече втора година е това, уповавам се, да се трансформират нещата. "

Това споделя някогашният ефирен водещ Иво Танев, който сега се занимава с доста неща, за които написа в личния си уебсайт.

" Идеята е да се демонстрират потърпевши от произшествия хора, които са ги предизвикали, а и техническата част ще е доста мощна. Аз самият съм виждал тежки произшествия пред очите си. Една от тях бе разтърсваща за мен - развален камион по какъв начин премаза коли. Мисля, че ще е доста потребно сходно предаване, поради злополуките, чиято численост се усилва с всеки минал ден ", споделя Танев.

Самият той е работил като таксиметров водач и има знания в тази област.

" Една от най-големите неточности в живота ми беше, че не послушах Стефан Данаилов да оставя операта и да стана актьор ".

Срещата сред него и гениалния артист се случила, до момента в който водещият на " Треска за злато " карал такси. " Бях го взел под аренда и обикалях столицата. Сигурно единствено аз пусках арии и пеех с тях. Една вечер Стефан Данаилов седна откъм гърба, говорихме. После ме предложения у тях да пием по едно. И у тях с Мария беше доста уютно. Няколко пъти го возих и все ми повтаряше, че би трябвало да спра с пеенето и да отида във ВИТИЗ. Съжалявам, че не го послушах ", споделя с днешна дата Танев.

През годините той е работил какво ли не, с цел да изхранва фамилията си. Бил е преносвач, строител, бетонджия, на трудовата борса. Повече от години свирел на китара в столичен подлез. " Тогава с мъка забелязах, че " правилните " ми другари, като минаваха около мен, се правеха, че не ме познават, а след това като влязох в малкия екран, същите тези хора внезапно ми станаха доста близки ", установи Танев.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР