Имахме затруднения, спорове, но в крайна сметка разпадането на коалицията

...
Имахме затруднения, спорове, но в крайна сметка разпадането на коалицията
Коментари Харесай

Никола Минчев: ИТН предизвикаха кризата

„ Имахме усложнения, разногласия, само че в последна сметка разпадането на обединението и тази политическа рецесия я провокираха Има Такъв Народ “. Това съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната “ Никола Минчев по БНР.

Развитието на въпросът Северна Македония е доста позитивен за България, външнополитическият въпрос беше решен, като отбрани българския интерес, тъй че България би трябвало да е удовлетворена, сподели той.

„ Категорично ползата е предпазен, тъй като главните параметри, които в последна сметка го обрисуват са залегнали във Френското предложение, тъй че в течение на договарянията по присъединение всичко това, което пази българския интерес би трябвало да е изпълнен от страна на Северна Македония. Резултатът е най-съществен, за седем месеца се извървя извънредно дълъг път, с цел да имаме един доста добър резултат, ние защитавахме френското предложение, тъй че изрично сме защитавали българския интерес “, посочи Минчев.

Бившият ръководител на Народно събрание дефинира обвиняванията от страна на ГЕРБ, че обединението не желае да ръководи за нелогично, защото вотът на съмнение беше импортиран точно от партията на Борисов. „ В бъдещите месеци е доста значимо да има държавно управление и постоянно Народно заседание, само че съставянето на държавно управление не е непременно, бихме взели участие когато има едно ясно болшинство, което да приема решения, залегнали в проекта за развиване и резистентност. “, акцентира депутатът от Политическа партия.

По мотив думите на Има Такъв Народ, че еднолично се е наложило назначението на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ, Минчев съобщи, че Българска социалистическа партия и „ Демократична България “ също са били съгласни.

Относно вероятно държавно управление в границите на това Народно събрание, Минчев дефинира като значима партията, която ще бъде третият мандатоносител: „ От нея ще се покаже дали ще има държавно управление в границите на това Народно събрание или ще има избори. “ Когато приказваме за евроатлантически полезности би трябвало да гледаме дейностите на париите, актуалното държавно управление наруши съветската газова взаимозависимост, което потвърди евроатлантическия темперамент на „ Продължаваме промяната “, разяснява още Никола Минчев /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР