Имахме няколко причини за това. На първо място беше вкаран

...
Имахме няколко причини за това. На първо място беше вкаран
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Договорката за механизма за контрол върху главния прокурор не ни допада

„ Имахме няколко аргументи за това. На първо място беше вкаран отчет от Правна комисия в 10:47, а  минути по-късно ръководителят на Народно събрание предложи да влезе като изключителна точка в дневния ред. Самото бързане.. има периоди, които да се спазят. Бързането не ни хареса.

 

Убеден съм, че множеството депутати не се бяха срещнали с текста, тъй като имаха единствено 12 минути ”. Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев в отговор на въпроса за какво партията му назова закона за доклад на основния прокурор „ парламентарен прелом на конституцията ”.

 

Българска социалистическа партия не взе участие в гласуването в пленарна зала на приетите на второ четене промени в Наказателно-процесуален кодекс. 

 

Той беше безапелационен, че партията му постоянно е била за оставката на основния прокурор Иван Гешев. „ Начинът, по който се случва това, и то контрактувано, не ни хареса ”.

 

„ Остра съпротива на процесите е доста меко казано, че сме. А какво се случва в Народното събрание в този момент. Тотален безпорядък върху хаоса. Нима хората харесват това? За какво са изпратени депутатите в Народното събрание? Да приказват по политики. А кои проблеми са решени от Народно събрание? Защо Народното събрание се занимава с преодоляването на първи, втори ешалон на властта, а не се занимава с рецесиите, със обществения пакет? ”, акцентира той.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР