Имахме дълга среща с председателя на Съвета на Европейския съюз

...
Имахме дълга среща с председателя на Съвета на Европейския съюз
Коментари Харесай

Дълга среща с фотосесия на Борисов и Туск

Имахме дълга среща с ръководителя на Съвета на Европейския съюз Доналд Туск. С него обсъдихме речите, които ще изнасяме на тематика „ Организация на обединените нации за всички хора: световно водачество и споделени отговорности за мирни, равнопоставени и устойчиви общества “. От една страна всички сме съсредоточени върху процесите, които текат, само че в това време виждаме какъв брой разединени и несигурни стават връзките в света. Това написа министър председателят Бойко Борисов на страницата си във Facebook.

Премиерът още веднъж акцентира, че приносът на България за Западните Балкани се прави оценка от всички доста високо. Това са показали водачите по време на конференцията за Западните Балкани в границите на форума на Организация на обединените нации. "Очакват от нас и отсега нататък да продължим да поддържаме този път, тази вероятност и темпото да не спада до финалната фаза ", счита Борисов.

Вчера той се срещна с английския си сътрудник Тереза Мей по време второто издание на Глобалния бизнес конгрес на Майкъл Блумбърг. Премиерът разяснява, че фокусът на форума тази година е отдаден на внезапните промени в стопанската система, технологиите, климата, световните вложения и основаването на дълготрайни партньорства сред разнообразни браншове на публичния живот за реализиране на стабилно развиване.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР