имахме честта да хвърлим един от първите погледи към завръщането

...
имахме честта да хвърлим един от първите погледи към завръщането
Коментари Харесай

"Всички стилове хора, които имаме в себе си". Готов е албумът на LMC и F-act

имахме достойнството да хвърлим един от първите погледи към завръщането на един много важен софийски рап дует - LMC & F-act от Tha Crew . С хубаво изявление ознаменувахме, че двамата са решили да вършат албум 16 години след именития " Rap " - разбрахме, че звукът ще е и " клубен ", и " строшен " (бийтовете са на техния човек Lessno ), чухме някои тракове, с позната композиция от напълно нереални страсти и такива, които са познати на всеки жив човек.

Не знаехме какво ще последва в месеците до завършването на албума. Сега знаем - общо 12 трака, гост-участия на AMIRA, Taxoma, Wosh MC, DJ Delightful, Vwhy  (разбира се) и Loading in Progress - последното също е завръщане на други софийски ъндърграунд любимци от началото на века.  Супер е, че LiP ще се появят и на

Представяния отвън София все още са планувани във Варна и Търново.

Както към този момент може да предположите, звуково и текстово в албума " Жът-жът " наподобява има съвсем всичко.   " Хиперяко премеждие " ; " Да набутаме всички стилове хора, които имаме в себе си " ; " Даваме независимост на всички типове придвижвания на червата си " - това са единствено три описания на албума, изстреляни от създателите му.

Как  Леонид Дружинин a.k.a. LMC и Михаил Георгиев a.k.a.F-act приключиха дълго чакания си албум, кой какви функционалности е имал в него, за какво въобще вършат рап - чуйте в атачмънта.  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР