Има заподозрян шофьор за смъртта на жената, която бе прегазена

...
Има заподозрян шофьор за смъртта на жената, която бе прегазена
Коментари Харесай

Трагедията е голяма: 22-г. жена е убитата в Търново, във фаталния ден я изписали от...

Има обвинен водач за гибелта на дамата, която бе прегазена на 26 април вечерта в региона на Южния пътен възел във Велико Търново. БЛИЦ напомня, чепроизшествието стана наоколо до автогара ЮГ в остарялата столица.

В злощастната вечер автомобил с висока скорост е блъснал 22-годишната пешеходка, а при мощния удар, тя е издъхнала на място . Водачът на колата обаче избягал от местопроизшествието и полицията неотложно предприе издирването му.

Самоличността на жертвата е открита. Оказало се, че умрялата е била с психологично заболяване. Лекувана е в Центъра за психологично здраве във Велико Търново. Същия ден е била изписана от психиатрията във очевидно положително положение.

Във вечерта на нещастието евентуално младата жена се е скитала в региона на Южния пътен възел, когато върху нея връхлетял въпросния автомобил, написа " Борба ".

По случая е формирано досъдебно произвеждане като следствието е под наблюдението на Окръжната прокуратура в остарялата столица.

" Работи се по случая. Шофьорът не е арестуван . Назначени са експертизи, които би трябвало да открият дали обвиненото лице е било зад кормилото и дали това е автомобилът, който е прегазил дамата ", обясниха проверяващи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР