Има задържан за убийството на Виктория Маринова. Случаят е приключен,

...
Има задържан за убийството на Виктория Маринова. Случаят е приключен,
Коментари Харесай

Кой уби Виктория Маринова

Има арестуван за убийството на Виктория Маринова. Случаят е завършен, забравете. Но и откакто нарушителят вероятно бъде наказан и влезе в пандиза, остава въпросът: Кой умъртви клетата Виктория? И кой ще убива отсега нататък?

По традиция си произведохме вест, която мина от Вашингтон, през Брюксел, до Токио: в България е убита журналистка поради журналистическо следствие, поради разкрития по асимилиране на еврофондовете. И като започнаха да ни се карат и назидават от ЕНП, от Еврокомисията, Европарламента, Вебер и Веберовци, щатски посланици, от " Ню Йорк Таймс ", с една дума - от целия напредничав свят. Който прибързано дефинира, че Маринова е паднала жертва на корупцията. След което започнаха да се извиняват - персонално на премиера и на останалите зад него, тъй като закононарушението се оказало престъпно.

Западът провокира гнева Борисов. И с право. Западът постоянно бърка, като ни размахва пръст. Само че в тази ситуация къде е грешката? Единствено в това, че клетата жена не е паднала жертва в битката против корупцията, а е жертва на корупцията. Жертва на тази всеобемаща корупция, която за тридесет години прекатурна ценностаната ни система с главата надолу.

Къде отидоха парите за по този начин наречените ромски включвания, като се изключи че се включиха в палатите на по този начин наречените ромски водачи? И какво, с изключение на престъпност, може да създаде един тотално некултурен етнос, за който политиците се сещат единствено по време на избори.

Едно нереформирано обучение в комбиниране с реформирани по нашенски риалита, които демонстрират модела на триумфа - силиконки и силиконови мозъци, няма по какъв начин да създаде генерации, които да основат силиконова котловина в България. Нито междинна класа, нито работещи милионери.

Когато визията за съумял мъж е пълен ланец и татус, нещата са комични. Ала когато с тази визия се появява и полицейски началник, нещата са трагични.

Общество, където мутроподобието е станало пример за успялост, е обречено.

В един миг никакви просветителни, здравни, стопански и прочие промени не могат да спрат лавината на опростачването, приело републикански размери.

Защото корупцията основава простаци, а простаците основават корупция. А корупцията - жертви.

Така че казусът е завършен. Забравете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР