Има ястия, които всички обичат. Едно такова е рецептата за

...
Има ястия, които всички обичат. Едно такова е рецептата за
Коментари Харесай

Най-вкусната и здравословна пица в тиган

Има ястия, които всички обичат. Едно такова е рецептата за пица. Тя е световноизвестно италианско ядене. Има хиляди предписания за тесто и милиони комбинации за плънката ѝ. Много пицарии са домакини на " демонстрационни осъществявания " на готвачи. Когато разточат блатовете от най-вино тесто, пред клиентите си на въздух, поръсват с плънка и изпращат да се пече във фурната, поръсена щедро със сирена и кашкавал.

Как да си извършите и вие най-вкусната и здравословна пица, вижте в този момент:

Рецепта за пица на тиган

Има пица със сирене, пица печена в тава на фурна и така нататък Ако, обаче в действителност желаете пица, само че няма време и предпочитание да се замествате тестото, тогава пригответе на тиган, сложете престилка и се подгответе.
Супер любопитна, лесна и вкусна пица на тиган
Продукти: За тестото (съставки за 2 пици за тиган с диаметър 22 см.) Прясно мляко - 125 мл. Захар - 1 ч.л. Сол - 0,5 ч.л. Сода - 1...
Прочети повече
Нуждаем се от яйца, 4 супени лъжици майонеза, 6 с.л. лъжици брашно, подправки, черен пипер и сол на усет.

Метод на подготвяне:

Разбийте яйцата с миксер, прибавете брашно, майонеза и подправки, разбъркайте добре.

Готвене на пица в тиган

Пригответе плънката:  каквото имате в хладилника.
Чудесна бърза пица от остарял самун!
Най-бързата пица от самун! Домашна дебела пица с готово брашно, по която всички са полудели Продукти: 6 филии остарял хляб/може и по-мал...
Прочети повече
Например, това може да е домат (нарязан на филийки), салам (нарязан на кубчета), рибни пръчици (нарязани на филийки), маслини (нарязани на половинки), ананас (нарязани на кубчета), гъби - шампиньони (нарязани на филийки ), сладостен пипер (нарязан на кубчета), зеленийки (нарязани старателно). Не забравяйте за сиренето да е щедро. Не е нужно да смесвате усети. Това са единствено гарнитури.

Процес на подготвяне на пицата:

Загрейте тигана, изсипете растителното масло, разпределете отмерено. Сега изсипете тестото. То би трябвало да е много гъсто. Върху него разпределяме плънката на пластове, като редувате по избор. Сега прибавете най-малко три типа сирене на ситно ренде, изливайки щедро по цялата пица.

Поставете похлупак, върху, намалете котлона до най-малко. Пицата би трябвало да се " пече " 10-15 минути. Проверете готовността с съчка за зъби. Когато клечката за зъби изсъхне, деликатно издърпайте пицата с дървена шпатула и я извадете в паница. Сега можете да излеете обичания си сос от горната страна и да хапнете с огромен вкус.

Да ви е сладко!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР