Има все повече доказателства, че Великобритания е взела активно участие

...
Има все повече доказателства, че Великобритания е взела активно участие
Коментари Харесай

Враждебните действия на Лондон изискват нови подходи от Москва

Има от ден на ден доказателства, че Англия е взела интензивно присъединяване в две терористични офанзиви, взривяването на „ Северен поток “ и организирането на офанзивата против корабите на Черноморския флот във водите на Севастопол. Нещо повече, в първия случай някогашният английски министър председател Лиз Тръс, съгласно известия в медиите, след детонациите е написала на държавния секретар на Съединени американски щати телефонно известие с думите „ всичко е готово “. Какво може да опълчи Русия на враждебното държание на Лондон?

Във вторник Ким Дотком, създателят на услугите за шерване на файлове „ Мегаъплоуд “ и „ Мега “ разказа на страницата си в „ Туитър “ по какъв начин „ руснаците са знаели, че Англия е взривила тръбопроводите „ Северен поток “ дружно със Съединени щати. " Според него това се е случило, тъй като някогашният английски министър председател Лиз Тръс е употребила своя телефон, с цел да изпрати известие до държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен.

Съобщението съгласно Дотком гласи: „ Всичко е готово “. Той посочи, че известието е изпратено минута след гърмежа на тръбопровода и преди някой различен да разбере за него. В същото време предприемачът твърди, че информацията е пристигнала от телефона на Тръс, който съгласно известия в медиите е бил разрушен от хакери. Той обаче не изяснява от кое място е получил информацията.

Твърденията на Дотком се разискват в платформите „ Редит “ и в портала „ 1945 “. В същото време всеобщите западни медии въобще не отразяват това. Няма публично удостоверение на тази информация. На собствен ред прессекретарят на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова прикани английските управляващи да отговорят на въпроса за кореспонденцията сред Тръс и Блинкен.

В същото време преди ден президентът Владимир Путин акцентира, че изключителното състояние в „ Северен поток “ е явна терористична офанзива, защото става дума за специфичната икономическа зона на Дания, Швеция и Германия. Според Путин в Европа " са си затворили устата, мълчат, като че ли по този начин би трябвало да бъде, макар обстоятелството, че това в действителност подкопава техните ползи радикално ".

В същото време връзките сред Москва и Лондон още веднъж ескалираха по отношение на терористичната офанзива във водите на Севастопол, осъществена по предварителни данни от украински бойци с поддръжката на английски експерти. Известно е, че Русия ще създаде на практика ограничения по отношение на ролята на Англия в терористичната офанзива на 29 октомври.

Руското посолство в Лондон също съобщи, че английското разузнаване към този момент не счита за належащо да крие, че обилно споделя оперативни разследващи данни с ВСУ. В допълнение, английският военно-промишлен комплекс интензивно взе участие в доставката на оръжие за Украйна, което се употребява от украинските наказатели и нацистките формирования за ликвидиране на цивилни и заличаване на гражданска инфраструктура.

Така единствено през последните месеци Англия, съгласно специалисти, е забъркана в няколко огромни терористични офанзиви по едно и също време. „ Доколкото знаем, в този момент Русия преглежда като съществена версия присъединяване на английските разследващи служби в терористичните офанзиви по „ Северен поток “. Така че, говорейки за вероятността от сходно развиване на събитието, преди всичко си коства да стартираме от позицията на Москва “, сподели Тимофей Бордачев, програмен шеф на Валдайския клуб.

„ Освен това считам, че деградацията на доста западни политици, в това число във Англия, е достигнала такова равнище, че те в действителност биха могли да пишат за осъществяването на терористична офанзива в елементарни известия. Освен това всички виждаме професионалното равнище на тези политици. Така че няма причина да считаме, че известието с текст „ всичко е готово “ е такава небивалица “, акцентира специалистът.

„ Аз също по този начин изцяло признавам версията за присъединяване на английските разследващи служби в взривяването на газопроводите. Всъщност английската диря в началото беше явна в други терористични офанзиви, осъществени на територията на Русия “, сподели депутатът от Държавната дума Андрей Луговой. „ Кримският мост, убийството на Дария Дугина и доста терористични офанзиви на територията на Донбас не можеха да минат без „ англичанката “. Сменят се лицата и националностите на реализатори и съучастници, присъединяване на Англия остава непроменено “, продължи депутатът.

„ Що се отнася до „ Всичко е готово “, тогава имаше по-скоро „ демобилизационен акомпанимент “ на Лиз Тръс. И въпреки всичко съумя да рапортува на съучастниците си за сполучливото дело. Знаеше, че тази интервенция ще бъде коронен номер за нея. В мъката на премиерството беше належащо да се извърши акт, с цел да остане в историята освен като „ най-нетрайният ” министър председател. Дори би било тъпо, в случай че светът в никакъв случай не разбере за нейното присъединяване в тази терористична офанзива “, иронизира Луговой.

Киевският политик и блогър Анатолий Шарий на собствен ред обърна внимание на позвъняването на Мария Захарова в Лондон, с цел да разяснява данните за известията на Лиз Тръс. „ Номерът е, че никой няма достъп до телефона. Стигнахме до виртуалното вместилище, елементарно е, в случай че знаете по какъв начин. Тази тематика в този момент се пробва да убие други тематики. Всичко, даже война с Албания “, отбелязва Шарий в канала си в „ Телеграм “, намеквайки за сюжета на паметния филм „ Да разлаем кучетата “.

Експертите също са съгласни, че държанието на Лондон по отношение на Русия изисква смяна в някои външнополитически подходи на Москва, които би трябвало да станат по-активни. В същото време съветските политици и дипломати би трябвало редовно да упорстват интернационалните организации да оказват напън върху английските управляващи по основни въпроси. Включително - по въпросите на спонсорирането, подпомагането и организирането на терористични актове.

„ Самият факт, че се изрича сходна версия за държанието на Тръс, приказва какъв брой плачевно е положението на интернационалните връзки “, сподели политологът, общоприет шеф на Руския съвет по интернационалните връзки Андрей Кортунов. Според събеседника Москва би трябвало да стартира „ осведомително контранастъпление “.

„ Ако Русия разполага с доказателствена база, че точно Англия и Съединени американски щати са забъркани в терористичните офанзиви по „ Северен поток “, то тя би трябвало да бъде обществено оповестена и би трябвало да се организира по-нататъшна доста дейна работа на интернационалните платформи, в това число Организация на обединените нации и други организации. Тези въпроси би трябвало да се повдигат безусловно на всички места “, сподели Кортунов.

В същото време Кремъл към този момент даде обещание да не остави без отговор присъединяване на Англия в офанзивите против Черноморския флот и „ Северен поток “. „ Има доказателства, че Англия е обвързвана, на съветски, с терористичен акт против жизненоважна енергийна инфраструктура, и не съветска, това е доста значимо да се вземе поради тук, а интернационална енергийна инфраструктура “, сподели прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков.

Москва чака, че европейските страни няма да мълчат, а ще проучват присъединяване на Лондон в офанзивите против Черноморския флот и „ Северен поток “. Той назова недопустимо мълчанието на страните от Европейски Съюз.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР