Има високи шансове да се сформира мнозинство. Партиите ще се

...
Има високи шансове да се сформира мнозинство. Партиите ще се
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стойчев: Хората искат да гледат Левски срещу ЦСКА и Борисов срещу Радев! Зад Кирил Петков и Асен Василев се крият стари хиени

Има високи шансове да се образува болшинство. Партиите ще се схванат, с цел да работят известно време. Много разнородни са обединенията, които могат да образуват устойчиви политики. Става дума за либертарианските политики, които оферираше Слави Трифонов през април, съчетани с концепциите на Българска социалистическа партия, да вземем за пример. Това съобщи политологът доцент Стойчо Стойчев пред Нова нюз.

" Вотът е законен, тъй като всички са имали право да гласоподават. Ако, несъмнено, е имало напън от страна на Министерство на вътрешните работи са подписвани предварителни протоколи, както настояват от ГЕРБ, вотът не е почтен ", сподели още Стойчев. " Нашата изборна система допуска Народното събрание да изкара цялостния си мандат. Колкото и да наподобява необичайно, влизаме в нормализация на партийната система. Имаме ГЕРБ и анти ГЕРБ, както и Движение за права и свободи. " Възраждане " ще пази да не падне Народното събрание. Чухме по какъв начин Костадин Костадинов имал сходни хрумвания с Корнелия Нинова. Ще бъде като Волен Сидеров в предходните Народни събрания. Към юли месец системата се възстановява, до момента в който през днешния ден хората желаят да гледат Левски против ЦСКА, Бойко Борисов против Румен Радев. Ние служебни кабинети си имахме от самото начало, само че нямаме болшинство в Народното събрание. Не може да се сътвори устойчива визия ", добави политологът.
свързани новини73301на 22.11.2021
" Политически водачи има. Много е значимо дали ще отидат в кабинета, или в Народното събрание. Министрите обичат да потъват в една администрация и да политиканстват и да изискват някои неща. Кирил Петков и Асен Василев би трябвало да се съветват не със социолози, а с политолози ", сподели още Стойчев. Той съпостави държанието им със Сергей Станишев, зад който са стояли " остарели хиени ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР