Има възможност за ускоряване на усилията на международните партньори за

...
Има възможност за ускоряване на усилията на международните партньори за
Коментари Харесай

Риши Сунак: Има възможност за ускоряване на глобалните усилия в подкрепа на Украйна

" Има опция за ускорение на напъните на интернационалните сътрудници за поддръжка на Украйна в войната ѝ против Русия ", това съобщи през днешния ден английският министър председател, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9065
" Министър-председателят на Обединеното кралство съобщи, че към този момент е ясно, че Русия е притисната и има опция за интернационалните сътрудници да ускорят напъните за обезпечаване на дълготраен мир за Украйна ", съобщи Сунак, се споделя в изказване на кабинета му, откакто министър председателят организира диалози с президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, канцлера на Германия Олаф Шолц  Олаф Шолц Олаф Шолц е немски политик от Социалдемократическата партия (ГСДП).   От декември 2021, президента на Франция и министър-председателя на Италия.

" Всички водачи приветстваха мощната съгласуваност на военните доставки и отразиха груповата интернационална активност в целия набор в поддръжка на Украйна ", обявиха от държавното управление в Лондон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР