Има умора от един изхабен политически живот, от изхабени политически

...
Има умора от един изхабен политически живот, от изхабени политически
Коментари Харесай

Люба Кулезич: Задкулисието се оказа изключително неталантливо

" Има отмалялост от един изтъркан политически живот, от изхабени политически партии, от политически партии, които не съставляват своите гласоподаватели. Тази отмалялост неизбежно ражда търсене на нещо нова или на нещо, което освежава политическата пустиня, в която се оказахме.  30 години подозираме непрестанно съществуването на някакъв подмолен кадрови център, който излъчва комфортни политици. Това задкулисие се оказа извънредно неталантливо ".  Този коментар направи в предаването " Политически НЕкоректно " Люба Кулезич, публицист и ефирен водещ.

Според Кулезич не е несъмнено, че служебните министри Кирил Петков и Асен Василев ще създадат безусловно политически план, който да се оформи като партия незабавно :

" Това, което чух от Петков и Василев, е, че те ще продължат да наблюдават какво се случва и Кирил Петков сподели, че в случай че това, което се случва, опонира на техните убеждения и желанието им въз основата на честността да се рестартира икономическият и политическият живот на България, ще вземат участие още веднъж в митинги, в случай че би трябвало. Това е решителност, която провокира благосклонност ".

По думите ѝ говоренето в България за политическо инженерство би трябвало да е без кавички и без съмнение, че това е доктрина на конспирацията :

" Очевидно съществуват някакви групи по ползи, които обгрижват кадровото застраховане на съответните политически планове.... От днешна позиция е изцяло ясно кой е съчинил плана " Симеон Сакскобургготски ". Знае се, че ген. Любен Гоцев е бил един от моторите на този план ".

Люба Кулезич счита, че в последните два Народното събрание се прокарва тактичност, която да докара до разкол сред политическите партии :

" Изпълнителят на тази тактичност е " ИТН " , отпред със Слави Трифонов ".

Интервюто на Петър Волгин с Люба Кулезич в предаването " Политически НЕкоректно " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР