Има толкова много неща в живота, върху които нямаме контрол.

...
Има толкова много неща в живота, върху които нямаме контрол.
Коментари Харесай

Как да влезем във форма - бързо и лесно

Има толкоз доста неща в живота, върху които нямаме надзор. Да живеем здравословно и да поддържаме добра форма обаче не е измежду тях. И добре, че е по този начин.
 Карането на колело, чистенето и по какъв начин да сме форма, в случай че не обичаме да упражняваме
Как да сме форма, в случай че не обичаме да упражняваме

За тонус и въодушевление

Както знаем, физическите извършения, дружно със здравословното хранене, имат ключове роля за здравето и поддържания ни външен тип. Когато обаче към момента не сме придобили верните привички, началото е мъчно. Затова има няколко лесни стъпки, с които можем да създадем старта на " моето ново аз " по-лесен и ефикасен.

Да създадем проект

Важно е да отделим време, с цел да определим какво желаеме да реализираме като резултат. Това може да са да вземем за пример килограми, които желаеме да свалим или пък мускулна маса, която желаеме да натрупаме. Целите ни имат директно отношение към това какъв брой постоянно е нужно да вървим на фитнес и каква диета да следваме.

Да си определим хранителен режим
 Снимка 611897

В момента има толкоз доста диети, които се предлагат, че е обикновено човек да е комплициран и да се чуди дали да следва кето и палео диета да вземем за пример. За да ни е по-лесно да създадем избора си, е нужно да следваме две елементарни правила. Ако желаеме да отслабнем, би трябвало да ограничим приема си на калории, а в случай че пък целим да натрупаме мускулна маса, би трябвало да хапваме повече протеини. При всички положения в менюто ни е добре да участват пълнозърнести храни, такива със съдържане на " потребните мазнини " мононенаситени и полиненаситени, както и риба, и пиле.

Да си създадем режим за тренировки

Изборът на подготвителен режим е също толкоз значим, колкото и този за хранене. Но и при него не е елементарно да се избере - дали да имаме повече кардио, силови тренировки или пък композиция от двете. Съветите на специалистите са още веднъж да се съобразим с задачите си и да стартираме като опитваме по малко и от двете.
 Снимка 611899

Да си намерим другарче

Няма спор, че изпълняването на всевъзможни проекти и цели е много по-лесно и прелестно, когато имаме съидейници. Затова когато започваме диета или нов подготвителен режим, е добре да си намерим още някого с цели, сходни на нашите.
 Клои Кардашиян и прецизните диети и тренировки, които съблюдава, с цел да бъде постоянно в страхотна форма
Режимът, с който Клои Кардашиян е постоянно в страхотна форма

Изисква неизменност

Да помним, че диетата и упражненията не са всичко

В живота постоянно могат да се появят изненади, които да попречат да осъществим подготвителния или хранителния си режим за ден, няколко и даже по-дълго. И да се случи това обаче, не трябва се тормозим или още по-малко - стресираме. Стресът нормално ни кара да взимаме импулсивни решения и да ядем без да се замисляме по какъв брой. Освен това той води до нарушавания в съня ни и повече отмалялост, които са причина за наддаването на килограми. А с цел да можем да изпълняваме задачите си, е належащо да сме спокойни и да си подсещаме, че наш максимален приоритет би трябвало да е нашето изцяло здраве, написа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР