Има толкова много неща, които обичаме в есента, но обличането

...
Има толкова много неща, които обичаме в есента, но обличането
Коментари Харесай

7 тоалета, с които обличането сутрин за работа е лесно и приятно

Има толкоз доста неща, които обичаме в есента, само че обличането заран не е измежду тях, просто тъй като още сме в оня интервал, в който в ранните часове е много студено, а следобяд ни се желае да сме единствено по тениска и сандали. А това постоянно е предизвикателство и постоянно ни избавя напластяването на тениска, риза и блейзър или топ, пуловер и тренчкот. В същото време още е рано за палто и кашмирен пуловер, от друга – някои летни облекла към този момент са изцяло несъответствуващи.

Освен това постоянно заран нямаме толкоз време да умуваме какво тъкмо да облечем, изключително в случай че не сме от проведените хора, които още от вечерта имат проект за утринния стайлинг. Точно по тази причина през днешния ден сме ви подготвили няколко подготвени формули, с които може да преминете по-лесно и стилно и през тази седмица. При една от тях може да замените сините дънки с тъмни, които да комбинирате с тънък мрачен пуловер, блейзър в кафяво и боти на невисок ток. Ако може да си позволите да сте по-неформални, тогава сините дънки дружно с блуза или пуловер на райе, блейзър и балерини ще са всичко това, от което имате потребност за едни пълностоен ден, без доста да му мислите. Безупречна и постоянно стилна композиция.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Linda Tol (@lindatol_)

От друга страна, в случай че заложите на костюм, тогава би трябвало да мислите единствено ризата, блузата и аксесоарите към него. Например кафяво и оранжево е може би най-есенната цветова композиция, което значи, че е идеална за този интервал (да не приказваме, че и двата нюанса са супер актуални). Така при кафяв костюм може да се добави поло блуза в оранжево, което балансира неговата етикеция. Но пък, в случай че не ви се разделя с лятото, тогава просто изберете панталон и сако в нещо блестящо като розово, синьо, зелено или алено, другият хитов цвят тази есен.

Пола вид „ молив “ в комбиниране с тънък пуловер и високи ботуши е също това, с което ще освежите стайлинга за работа и сигурно ще изглеждате доста изтънчено. Друга работеща композиция е бял тишърт, тренчкот (може да е кожен), дънки и елегантни обувки. Семпло, само че постоянно уместно за този сезон.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

 
10 стайлинг хрумвания по какъв начин да носим черния блейзър по-елегантно през есента

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР