Има толкова доказателства за силата на червените устни, които омагьосват

...
Има толкова доказателства за силата на червените устни, които омагьосват
Коментари Харесай

10 тайни на съвършеното червено червило

Има толкоз доказателства за силата на алените устни, които омагьосват и мъжете, и дамите. Първите червила, основани преди епохи, са били точно с алени багрилат. Устните с цвят на мак озаряват лицето на дамата, основават въодушевление и разсънват младостта, само че знаете ли по какъв начин да носите червеното червило по идеален метод? Ето някои трика, които всяко момиче със жанр би трябвало да знае:

1.Червеното има и топли, и студени нюанси

Може на пръв взор да ви се коства, че аленото е единствено топъл цвят, само че в действителност има и някои студени нюанси. От матово, перлено или гланцово покритие – текстурата на червилото също има значение. Най-важоното е да комбинирате вярно цвета на косата, тена и очите с облеклата, тъй че няма да разминаване в топлите и студени нюанси на определената от вас палитра за деня. Червеното върви неутрално към бежаво, бяло, сиво и черно. С всичко друго би трябвало да се преценявате и най-много в мярката на алените акценти.

2. Балсамът за устни е от значително значение

Балсамът за устни е от значително значение, в случай че желаете копринено гладки устни. Хидратирането на кожата дава отлична основа, само че е и средство да предотвратите разтичането отвън мечтаните очертания. За да запазите устните гладки и хидратирани, нанесете малко еликсир преди да очертаете устните с молив. След това поставете червилото и поправете там, където контурът не е идеален. Може да попиете с кърпичка непотребното количество червило.

3. За гладка основа изполвзвайте скраб за устни

Ако имате прекомерно сухи и белещи се устни, започнете с подготовката като измиете лицето и устните със специфичен скраб.
Ексфолирайте непотребната мъртва кожа и по-късно нанесете еликсир за няколко минути. Когато той попие, сте подготвени за идващите процедури. Скраб за устни може да се употребява всеки ден.

4. Коректор за съвършена външна линия

За съвършената линия на устните може да помогне малко коректор. Изповзвайте го от външната страна на устните, с цел да очертаете формата им. Може да разнесете с гъбка за грим или с пръст до цялостно обединение с тена на лицето. След това очертайте с молив и червило.



5. Червеното червило изисква поддръжка денем

Тъй като аленото червило издава всяко несъвършенство, е значимо да му отделяте внимание денем. Когато се храните, пиете и даже говорите, червилото постоянно остава там, където не желаеме и се изтрива от устните. Затова отделете минутка, с цел да видите дали контурите не са се разтекли или пък да сте изяли стремежи цвят в многото приказки. Горе долу на всек идва часа се сещайте за алените си устни. 

Продължава на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР