Има такъв народ са единствените, които имат шанс да съставят

...
Има такъв народ са единствените, които имат шанс да съставят
Коментари Харесай

Иван Костов: ИТН единствени имат шанс да съставят правителство, каквото и да означава това

" ИТН " са единствените, които имат късмет да сформират държавно управление, каквото и да значи това. ГЕРБ са в глуха изолираност, отхвърлиха се от тях и така наречен патриоти. Българска социалистическа партия поради съавторството си в този модел, който в този момент би трябвало да бъде изчегъртван, също не е в положение да събере болшинство и да ръководи ". Този коментар направи пред БНР Иван Костов, министър председател на България от 1997 година до 2001 година

Според него даже и да се тръгне към трети избори (втори предварителни - б.р.), в случай че няма консенсус по какъв начин би трябвало да се излезе от трайната политическа рецесия в страната, по какъв начин да се конструират още веднъж службите за сигурност и правосъдната система, с цел да подсигурява върховенството на закона, няма да има излаз и излизане на рецесията:

" Това не се дебатира. Дебат значи да чуваш другия и да посрещаш тезите му сериозно, само че положителните неща да приемаш, подобен спор въобще няма ". 

Костов дефинира обществото като извънредно разграничено, което е причина да не се ражда спор, а това води до раздробяване на цялата национална тъкан .

Очаквайте детайлности.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР