Има такъв народ няма намерение да променя позицията си за

...
Има такъв народ няма намерение да променя позицията си за
Коментари Харесай

ИТН не мърдат от позицията си: Ще видим какво ще стане на следващите избори

" ИТН " няма желание да трансформира позицията си за неподкрепа на третия мандат. Това повториха депутати от партията на Слави Трифонов, откакто се събраха на съвещание на парламентарната група.
Нашата позиция не е изменена, тя остава каквато беше през вчерашния ден и оня ден ", безапелационен беше пред публицисти заместник-председателят на ПГ на Има Такъв Народ Ивайло Вълчев.

" За себе си не виждам логиката при първия мандат да не се поддържа нещо, което по-късно ни се предлага в третия ", разтълкува той апелите на другите три партии.

В същата неотстъпчивост от страна на най-голямата парламентарна мощ увери и сътрудника му Станислав Балабанов. " Ние няма да променим позицията си, каквато сме я декларирали ", натърти и той. " Нашата позиция не е загадка, беше изразена от нашия водач, ние сме открити в позицията си към българското общество, означи Балабанов.

От Има Такъв Народ демонстрираха ясно, че помнят обидите към парламентарния ръководител Ива Митева, изречени единствено преди дни на фона на поръчките от Демократична България и ИБГНИ тя да бъде излъчена за министър председател.

" Ива Митева е прелестен експерт. Вие изхождате от думите на други политически водачи, които се пробват да играят ролята на умиротворители, а самите те бяха в основата изобщо да се стига до трети мандат ", съобщи Балабанов. В отговор на въпроса дали даже и реверансът Ива Митева да бъде препоръчана за министър-председател с третия мандат, Балабанов напомни по какъв начин я назова Татяна Дончева в пленарната зала - " болонка на някой сценарист ".

" Не забравяйте от " Изправи се БГ! Ние идваме! " с какво съпоставиха Ива Митева преди две седмици - съпоставиха я с порода куче ", отвърна Балабанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР