Има такъв народ излиза от коалицията и управлението. Това съобщи

...
Има такъв народ излиза от коалицията и управлението. Това съобщи
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Слагам край на тази коалиция и агония

Има подобен народ излиза от обединението и ръководството. Това заяви на ексклузивен брифинг водачът нас партията Слави Трифонов.

Той назова национално изменничество назова държанието на Кирил Петков и Асен Василев водачът на „ ИТН “ Слави Трофонов.

„ Слагам завършек на тази коалиция и мъка. Доброволно излизам от ръководството! Ако задачата беше облаги, щях да заставам ухилен и ояден “.

Депутатите от има подобен народ ще поддържат актуализацията на бюджета единствено в обществената му част, добави още той. Той уточни, че партията излиза непринудено от ръководството и изтегля министрите на „ ИТН “.

Двете разграничителни линии в обединението, поради които Слави Трифонов уточни, че Има Такъв Народ няма място в тази коалиция, са тематиката Северна Македония и непрозрачното ръководство на финанси в страната.

„ Министър ръководителят си има различен министър – Весела Чернева, а не Теодорва Генчовска. Обещал е да вдигне ветото на Северна Македония и прави всичко допустимо това да се случи, макар че огромна част от българските жители не желаят “, сподели по въпроса с отношението на България към Северна Македония Слави Трифонов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР