Има събития в живота ни, които помним винаги. Има и

...
Има събития в живота ни, които помним винаги. Има и
Коментари Харесай

Животът е пълен с възможности за празнуване

Има събития в живота ни, които помним постоянно. Има и рожденни дни, които означаваме по най-забележителния метод. Особено, когато честваме живота в цялостния му искра и лукс, и с високо вдигнати чаши Moët & Chandon. Вече 280 години, най-обичаната къща за шампанско в света отбелязва събитията в живота ни по метод, който остава в сърцата ни вечно.

След Сидни, Ню Йорк, Токио, Париж и Лондон през миналите години, в този момент Белград и Сърбия имаха привилегията да бъдат част от богатата история на марката, сплотяваща над 350 посетители от 15 страни, на която присъствахме и ние от екипа на Момичетата от града. Присъствахме на зрелищен театър с извънредно преживяване в Cabaret Club Lafayette в Белград.

" Празнуване на живота от 1743 година " - това беше мотото на вечерта, което съчетаваше елегантността на предишното с разкошността на сегашното. Moët & Chandon, изпълнен с история от кралски дворове до червени килими, от Studio 54 до огромните спортни събития, трансформира този рожден ден в неповторимо преживяване.



Гостите бяхме поканени да се впуснем в странствуване за сетивата, с цел да честват живота от 1743 година насам и да се допрян до неповторимото изкуство de vivre на Moët & Chandon и изкуството на празника, вкоренени в ДНК на Къщата. Пътуването на събитието показва наследството от празненствата на Maison в „ Chapters “, които акцентират неговата история в почитането на дамите, живота, спорта, Art de Vivre и света.

„ В продължение на съвсем 3 века Moët & Chandon е определеното шампанско за отбелязване на значими събития както в историята, по този начин и в персонални случаи. Тази вечер беше значимо събитие за Maison и за нашия район Централна Европа, имайки опцията да отпразнуваме 280-годишнината на марката в Белград, като обединим нашите сътрудници, сътрудници, другари и нашите уважавани членове на Moët Society, общественост от определени авторитетни лица, които споделят полезностите на Maison - великолепие, благотворителност и грациозност. Надявам се, че всички наши посетители са взели едно основно обръщение от тази незабравима вечер: че животът е цялостен с благоприятни условия за празнуване. “

сподели Нора Сегеди, бранд управител за Централна Европа, Moët Hennessy .



Визуалните и танцови осъществявания, под управлението на арт шефа Милан Громилич, оформиха магичната атмосфера, до момента в който джаз артистката Лена Ковачевич приключи вечерта със своя вълшебен глас. Събитието притегли голям брой известни персони от света на шоубизнеса и изкуството, като сърцето на вечерта беше дегустацията на изключителната Grand Vintage 2004 на Moët & Chandon , показана извънредно в размер Jeroboam.

Тези специфични бутилки бяха споделени с гостите и съставляват самия дух, който прави Moët & Chandon неповторим. Това лимитирано издание, създадено единствено в 280 бутилки по целия свят, отлежало в мазета повече от 15 години, ще означи значимата годишнина на Moët & Chandon, отразявайки извънредно изключителна композиция от зрялост, трудност и харизма, което го прави идеално подобаващ за празнуване на вдъхващ страхопочитание миг от Къщата.



Събитието беше посетено от голям брой известни персони от света на шоубизнеса и изкуството, като: Maja Nikolić, Danijela Buzurović, Brana Antović, Boško Jakovljević, Nenad Radujević, Jelena Blečić, Miloš Nadaždin и доста други.

Това изтънчено събитие не беше допустимо без съдействието на Energystar International, формалният дистрибутор на Moët & Chandon в Сърбия. Незабравимата вечер в Белград акцентира величието на този шампански дом, който продължава да свети и въодушевява всяко последващо потомство да чества живота с великолепие и жанр.



ЗА MOËT & CHANDON

Основана през 1743 година от Клод Моет, Moët & Chandon е съдействала светът да опознае шампанското през миналите епохи.

От основаването си Moët & Chandon е стопанин на специфични и интимни събития. Първо, кралските дворове на Европа бяха пленени от неповторимия жанр на шампанското. От началото на 1900 година се сервира в Белия дом и на събития на английското кралско семейство, а от 70-те години Moët & Chandon е шампанското, употребявано за ефервесцентна атмосфера и празненства. Не на последно място, определи и блестящия метод на живот на Ню Йорк, вдъхновявайки света.

Селекцията на Мезон предлага неповторимо шампанско, уместно за всички мотиви и усети. От емблематичното Moët Impérial до сбирката Grand Vintage, от екстровертното Moët Rosé Impérial до новаторското Moët Ice Impérial, всяко шампанско се характеризира с брилянтна плодовост, съблазнителни усети и елегантна зрялост.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР