Има разлика между това да обичаш твоя партньор и да

...
Има разлика между това да обичаш твоя партньор и да
Коментари Харесай

Едно е да обичаш някой, а съвсем различно е да си влюбен в него – Първа част

Има разлика сред това да обичаш твоя сътрудник и да си влюбена в него. Влюбването е най-прекрасното възприятие на света, което те държи дълго време в еуфория. Кара те да се чувстваш като малко дете. Да мечтаеш. Да вярваш. И да не спираш да се усмихваш. Изпитваш неспокойствие и мощно привличане. Кара те да се чувстваш жива и изпълнена с вяра.

Страстта, привличането и тръпката първоначално, постепенно се трансформират в угриженост, доверие и любов. И разбираш, че към този момент не си влюбена в този човек, както преди, а го обичаш. Може би не изпитваш тръпка, когато го видиш, само че пък си мощно привързана към него и искаш да се грижиш и да е благополучен.

Тази смяна не значи, че имате проблем в връзките ви. Напълно обикновено е в дълготрайната връзка, възприятията ви да се развиват и да прерастват в нещо по-дълбоко и същинско.

Представяме ти разликите сред това да си влюбена в него и да го обичаш.

 Ето какво изпитваш, когато си влюбена

Еуфория

Когато си покрай мъжа, в който си влюбена, изпитваш раздразнителност, замаяност, въодушевление, наслаждение. Усещаш пеперуди в стомаха и мощни страсти, които съвсем не можеш да контролираш. Дори и да се опитваш, езикът на тялото ти те издава. Също по този начин и изпитваш мощно полово привличане и пристрастеност към този човек.

Нямаш самообладание да се видите още веднъж

Влюбването в него те кара да се чувстваш като малко дете. Той завладява мислите ти и не може да чакаш до идващия път, в който ще се видите. Искаш непрекъснато да сте дружно и ти липсва от минутата, в която се разделите. Нямаш самообладание да пристигна време за идната ви среща и нищо друго няма значение. Всички останали мъже стават невидими за теб. Значение има единствено и само той. Не спираш да приказваш на приятелките си за него, тъй като не може да спреш да мислиш даже за секунда за вас и да си представящ бъдещите ви срещи.

Изпитваш голямо неспокойствие

Имаш чувството, че за първи път изпитваш сходно възприятие към някого, а несъмнено това не ти е първото влюбване. Но той те кара да се чувстваш по този начин, като че ли това възприятие е изцяло непознато и ново за теб. Когато си влюбен, ти започваш да гледаш по друг метод на нещата към теб. Ежедневните действия ти наподобяват доста по-приятни и ги правиш с огромно наслаждение. Изпитваш мощна вяра и благополучие. Сякаш си си поставила розовите очила и гледаш света през тях.

Ставаш по-уверена и искаш да опиташ нови неща, които в никакъв случай не си харесвала преди.

Отделяш време за него

Няма значение какъв брой цялостен е графикът ти. В момента, в който той те потърси, всички планувани срещи отпадат. Значение има единствено и само срещата ти с него. Повече от всичко на света искаш да го видиш и си подготвена да зарежеш всичко за час, прекаран с индивида, в който си влюбена. Може би е леко наивно и си заблудена, само че влюбването не ти разрешава да гледаш трезво на нещата. А и е прелестно възприятие, на което заслужаваш да се насладиш.

Жертваш се за този мъж

Както споменахме нагоре, когато се влюбиш, се преобразяваш. Дори и да си била леко егоистична преди, забравяш за себе си и поставяш преди всичко него. Толкова го харесваш и искаш той да изпита същото към теб, че си подготвена на всичко. Дори и да жертваш теб и твоите проекти или мнение. Чувстваш се изцяло отдадена на него, подготвена на всичко, с цел да му помогне. Много постоянно влюбването въздейства на решенията, които ти предстоят да вземеш. И те може да са свързани с твоя живот и бъдещето. Бъди влюбена в него, само че не забравяй и за себе си, тъй като може да си навредиш без да искаш.

Интимността ви е страхотна

Невъзможно е да си влюбена в него, без да сте имали интимни връзки. Сексуалният акт игра значима роля при влюбването в някого. Когато си влюбена в този мъж, половите стремежи се ускоряват още повече, както и пристрастеността, която изпитваш към него.

Физическата фамилиарност кара двамата сътрудници да се усещат все по-привързани един към различен. Добре е  взаимно да изследвате половите ползи, които имате. Това ще способства доста за вашата връзка.

Той е съвършен

Този, в който си влюбена е съвършен. В твоите очи. Ти го виждаш като най-перфектния мъж, който няма никакви дефекти. Но дали е по този начин в действителност. Влюбването заличава някои от не толкоз приятните му черти. Например, когато флиртува с други дами или не те търси, ти постоянно го оправдаваш. Любовта заслепява и те трансформира в доверчив човек. Но всички прекосяваме през този хубав и трогателен стадий, а след него следва различен, по-осъзнат и зрял. Период на обичане, грижа и доверие.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР