Има подозрение, че някъде някой взема решенията вместо Слави Трифонов

...
Има подозрение, че някъде някой взема решенията вместо Слави Трифонов
Коментари Харесай

Георги Киряков: Има подозрение, че някъде някой взема решенията вместо Трифонов

Има съмнение, че някъде някой взема решенията вместо Слави Трифонов и парламентарната група. Тези съмнения се отразяват на решенията, които „ Демократична България “ и „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ взимат.

Това съобщи в студиото на „ Тази заран “ политологът Георги Киряков.

„ Има съмнение, че Има Такъв Народ не е партия на митинга, която играе антисистемно, само че не играе в името на някаква смяна “, добави той.

Според социолога Първан Симеонов партиите са очаквали Трофонов да е „ състезател “ и да има някакво задкулисие.

„ Той постъпи безусловно „ неиграчески “ и сподели това е моето държавно управление, в случай че желаете, подкрепете. На останалите партии има трябваха 2-3 седмици да свикнат с концепцията, че игра няма и в този момент се чудят какво да вършат “, добави той.

Киряков сподели още, че Има Такъв Народ ясно са декларирали, че в случай че не мине кабинета им, отиваме на нови избори.

„ Когато политолозите обяснявахме, че Слави Трифонов, като политическо събитие, е еднакъв с Бойко Борисов и ненапълно прилична на Симеон Сакскобургготски, доста огромна част от политическите среди пренебрегваха тези разбори. Затова е малко смешно, когато в този момент стартира рецензия от демократичните среди към Трифонов, че той доста прилична на Борисов, в този момент ли го схванаха? “, добави Симеонов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР