Има по-малко предизборна кампания за следващите избори за европарламент, въпреки

...
Има по-малко предизборна кампания за следващите избори за европарламент, въпреки
Коментари Харесай

Весела Чернева за българския еврокомисар: Няма да има сътресения, нито изненади

Има по-малко предизборна акция за идващите избори за европарламент, все пак се усеща напрежението сред другите политически групи. Иванова стои много решително, тя познава жаргона и чуванията. Няма да има разтърсвания, нито изненади. Това сподели за " Твоят ден " Весела Чернева, зам. шеф на Европейския съвет за външна политика.

" Социалдемократите зададоха въпрос да изброи 20-те най-големи получатели на финансиране по програмата " Хоризонт ". Това е значимо познание, само че да ги оповестява поименно ми се стори по-скоро заяждане. Иванова сподели, че не ги знае, само че това не беше уязвимост, а разумна реакция. Всички въпроси, отнасящи се до процеси и решения, получават съответни отговори от нея. Личи, че се е срещнала в дълбочина с ресора си ", разяснява Чернева.

Тя дефинира Илиана Иванова като отборен състезател, който ще си сътрудничи с Европейска комисия, когато се наложи да се трансферират средства от една колона в друга. " Важно е да има еластичност във връзка с финансирането. Тя даде знаците, които Комисията и Екологичен потенциал желаят да чуят ", съобщи Чернева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР