Има организирана престъпна група /ОПГ/, но не на подсъдимата скамейка,

...
Има организирана престъпна група /ОПГ/, но не на подсъдимата скамейка,
Коментари Харесай

Цв. Василев за ”мегаделото”: ОПГ е не на подсъдимата скамейка, а свидетелят Лазов и обвинителите

Има проведена незаконна група /ОПГ/, само че не на подсъдимата пейка, а тази която е повдигнала обвиняванията и Бисер Лазов Ще се разбере какъв брой безапелационен е този обвинителен акт, който се базира на показанията на този човек.
Това сподели Цветан Василев от Белград в " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия Евроком, разяснявайки ”мегаделото” против него в София, показанията на основния очевидец Бисер Лазов и обвинителите в съда.

Радвам се, че с началото на тъй наречените " мегадело " и най-предубедените имаха опция да се срещнат какъв типаж е основният очевидец на прокуратурата - неустойчив и насочен към криминогенни дейности, сподели още той.

Случаят с Калоян Петров е дребна част от неговите закононарушения осъществени освен след затваряне на банката и само че и по-късно. Той е претрупан да спомага на уредниците на разграбването на активите на банката. Той не просто е изнудвал тези компании, просто е отклонил средства на тези компании, дължими на банката като лични вложения.

Бисер Лазов е бил в кухнята на нещата, бил е в час напълно какво се случва. Трябва да опровергая, че е трансформирал мнението си във връзка с мене във Виена приз юни 2014. Той е почнал да работи под контрола на Пеевски още през 2013. Щурмът против КТБ е почнал преди този момент. Ако не предадеш Василев - има сопа, в случай че предадеш - има морков и то огромен морков, изясни Василев случилото се преди години.

Те отхвърлят да заплащат заеми си и заплащат на Бисер Лазов. Ако се видят управителните тела на тези компании, ще се види, че там са хора очевидци срещу мене. И излиза наяве, за какво не са си прибирали заемите, уточни банкерът, отговаряйки на въпрос, къде са отивали заемите на някои сдружения.

Той разяснява и участта на подсъдимите по тъй наречените " мегадело ": Не са пет а по-скоро са осем подсъдимите, единият е в арест в Англия - със скалъпени обвинявания, които тези хора не са направили. За да бъдат потвърдени тези обвиняване са направени фалшификации на документи, потвърдени от графологични експертизи И това е незаконна група - да обвиняваш почтени хора. С това ни занимава профилираният съд, който има нещо общо с Народния съд на 9 септември. Това е един арбитражен съд. Рано или късно съдии и прокурори забъркани в тази низост, би трябвало да седнат на подсъдимата пейка, безапелационен бе Василев.

Може би към този момент е редактирана присъдата - моята и на моите подсъдими. Искам да успокоя и Гешев и поръчителите от прокуратурата, че преди да чуят нашата присъда, те ще чуят тяхната. Решението на Интерпол за унищожаване на алените бюлетини на моята брачна половинка и щерка е оглушителна плесница за тях. Гешев и Цацаров трябваше да са си подали оставката.

Той отговори и на въпрос дали ще бъде отстранена алената бюлетина на интерпол за самия него: Тя е в развой на решение, тъй като от България всеки ден пращат нови пасквили и по повод " мегаделото ". Това е пасквил скърпен с бели конци, в което няма нито едно закононарушение, уточни той.

Във времената на повсъвместна неистина казването на истината е екстремизъм. Може би и аз съм екстремист. Но ще продължа да бъда. Трябва да похваля господин Гешев, че около многочислените си изяви сподели, че " Дунарит " коства 360 млн. лева Не знам какъв брой коства, само че бих попитал какъв брой коства Виваком, който бе под контрола на КТБ, какъв брой коства Петрол, какъв брой костват Авионамс, Костенец, Телиш, Техномаркет..., приключи с въпроси банкерът Цветан Василев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР